Süpermen yazar oldu

Güncelleme Tarihi:

Süpermen yazar oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Süpermen filmlerinin ünlü aktörü Christopher Reeves, kötürüm kaldıktan sonraki yaşamını ‘‘Still Me’’ (Durgun Ben) adıyla roman yaptı.

Kazadan sonra hastanedeki yatağında geçirdiği günlerini ve ölümle yaşam arasında verdiği savaşı anlatan Reeves, kendisini yaşama bağlayan nedenlerin başında ailesinin geldiğini belirtiyor.

Geceleri bir düş dünyasında yaşadığına değinen Süpermen, okyanusları dolaşan bir denizci olduğunu, sabahın 7'sinde hemşire tarafından uyandırıldığında düşlerinin donduğunu anlatıyor. Bir ara düşlerine iyice inandığına değinen Christopher Reeves, kendisini yaşamayı sevmeye alıştırdığını ve sonunda olduğu gibi yaşamayı öğrendiğini vurguluyor.

Kazayı da anlatıyor

Romanında 1995 yılında geçirdiği kazayı da anlatan Reeves, küçüklüğünde atlara karşı allerjisi olduğunu, Kaptan Vronsky filminde başarılı bir binicilik sahnesi gerçekleştirdikten sonra binicilik kursları almaya başladığını belirtiyor. Sanatının zirvesinde attan düşerek felç geçiren ve boynundan aşağısı tutmayan ünlü aktör, bulunduğu durumda yaşamaya alıştıktan sonra, irade sembolü olarak Amerikan halkının gözünde devleşti. Eleştirmenler, Christopher Reeves'in romancılığını ilginç bulurlarken, ünlü aktör yazmaya devam edeceğini söylüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!