Süper anneler

Güncelleme Tarihi:

Süper anneler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2004 01:50

Sinema yıldızlarının iyi anne olamadıkları söylenir. Oysa günümüzün yıldızları hem genç yaşta anne oluyor, hem de çocuklarına zaman ayırıyorlar. Anneliğin gerek-lerini yapmak, Hollywood’da kamera karşısına geçmek kadar önemli onlar için.

Güzel ve yalnız

Nicole Kidman’ın evlat edindiği Connoor ve Isabella, anneleri için ‘O dünyanın en güzel annesi’ diyorlar. Nicole Kidman da, tıpkı Angelina Jolie gibi kocasından boşandıktan sonra çocuklarının üzerine titremeye başladı. Tom Cruise, iki çocuğun velayetini almak için giriştiği hukuk savaşından bir sonuç alamadı.

Hollywood’un genç annesi

Reese Witherspoon, Hollywood’un en genç annelerinden biri. Aktör Ryan Phillippe ile evlendiğinde herkesi şaşırtmıştı. Legally Blonde (Bu Nasıl Sarışın) filmleriyle yıldızı parlayan sanatçı, ilk çocuğu Ava’yı dünyaya getirdiği zaman yirmi üç yaşındaydı. Kızının babasından boşanması da onun annelik görevlerini yerine getirmesine engel olmadı. Reese Witherspoon ikinci çocuğuna hamile kalınca, rol aldığı dizinin de senaryosu değiştirildi. Genç yıldız, oğlu Deacon ve kızı Ava için dünyanın en mükemmel annesi. Witherspoon, Stanford Üniversitesi’nde İngiliz Edebiyatı okumuş olmanın ve Gene Hackman ve Paul Newman gibi ustalarla çalışmış olmanın avantajını oyunculukta sonuna kadar kullanmak istiyor.

Titanik’in yıldızı dadısız geziyor

Titanic filminde Leonardo di Caprio ile başrolü paylaşan Kate Winslet geçen mayıs ayında ünlü yönetmen Sam Mendes ile sessiz sedasız evlenmişti. Yıldızın ilk evliliğinden olan kızı Mia, yeni babası ve annesiyle pek mutlu bir yaşam sürerken, eve bir de kardeş geldi. Küçük Jason henüz dört aylık bir bebek. Kate Winslet, kızını ve oğlunu dadılara emanet etmiyor. Çocuklarına iyi bir anne olmak için gece gündüz çalışıyor. Ve de hayatından çok memnun görünüyor.

Oğlu Uzakdoğulu

Adı, beyazperdede canlandırdığı Lara Croft karakteriyle özdeşleşen Angelina Jolie, sıradışı bir genç kadın. Onun evliliğe ve çocuk yetiştirmeye ilişkin düşünceleri, pek çok kişiden farklı. Angelina Jolie, Billy Bob Thornton ile evli olduğu günlerde Kamboçya’da bir yetimhaneden bir erkek çocuğu evlat edindi. Şimdi Angelina Jolie’nin varı yoğu Maddox. Eşinden boşandıktan sonra oğlunun velayetini eski kocasına kaptırmamak için büyük bir savaş verdi. Deli dolu Angelina Jolie, özveri sahibi, çocuk yetiştirmeyi ciddiye alan başarılı bir anne.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!