Seksi popçu Suadiye’den samimi açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Seksi popçu Suadiye’den samimi açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 21:01

Gösterdiği başarısı ve performansı ile geleceğin yıldızı olarak gösterilen Suadiye verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Başarıya hızlı bir yükseliş yapan genç popçu, “Normal hayatımda bir tık daha sakinim, ürkeğim” dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yıllar önce Yonca Evcimik’in seslendirdiği sözü ve müziği Şehrazat’a ait olan ‘Cesaretim Yok’ isimli şarkısını seslendirerek parçaya farklı bir yorum getiren genç popçu Suadiye, şu soralar başarısı ile olduğu kadar güzelliği ile de büyük ilgi görüyor.

Cesaretim Yok’ single çalışması işle başarılı bir çıkış yaparak müzik piyasasını sallayan Suadiye, başarısının yanı sıra iddialı tarzı ve güzelliği ile de dikkat çekiyor.

Verdiği bir röportajda müzik dünyasındaki yolculuğunu anlatan genç sanatçı, sahnede bambaşka bir kişiliğe büründüğünü, kendisini farklı biri gibi gördüğünü söyledi.

Samimi açıklamalarda bulunan genç şarkıcı, “Sahnede kendimi daha seksi hissediyorum. Sahne benim için sihirli bir platform. Orada büyük bir enerji ve sınırsız özgürlük hissediyorum. Seksiliğe gelince, o benim elimde olan bir şey değil. Sanırım o da bana Tanrının bir armağanı.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Günlük hayatında hissettiklerinden sahnede hissettiklerinin farklı olduğunu dile getiren şarkıcı “Normal hayatımda bir tık daha sakinim, ürkeğim. Ama sahnede bu his yok oluyor ve içimden seksi bir kadın çıkıyor. Bu hal büyülü bir etki yaratıyor” dedi.

Önümüzdeki aylarda birçok konser ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Suadiye yeni single için çalışmalara başladığını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!