Su için sette özel oda

Güncelleme Tarihi:

Su için sette özel oda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2009 00:00

İlk bölümü 22 Haziran’da yayınlanması planlanan yapım, Nazım ve Bahar adlı dört çocuk sahibi bir çiftin renkli yaşamını konu alıyor.

Haberin Devamı

PINAR ALTUĞ VE SU BEBEK 

Star TV’nin yaz ekranında “Aile Reisi” adlı yeni bir dizi başlıyor. Dizide Pınar Altuğ ve Emre Kınay başrolleri paylaşıyor. Pınar Altuğ, Emre Kınay’la başrolü paylaştığı “Aile Reisi” adlı dizide rol alabilmek için yapımcılardan kızı Su  için de bir oda istedi.   

Pınar Altuğ dizi suskunluğunu başrolünü paylaştığı Emre Kınay ile birlikte paylaştığı “Aile Reisi” adlı diziyle bozacak. Yönetmenliğini Şengül Halat Atak’ın üstlendiği dizide, Barış Küçükgüler, Elif Atakan, Tuğyan Akay Kavukçu, Ceren Türkan, Sermin Hürmeriç, Bilge Şen, Zeynep Papuççuoğlu, Burak Davutoğlu, Uğur Aslan, Ünal Yeter rol alıyor. Altuğ, 4 çocuklu bir ailede anne, Kınay ise kocası rolünde ekrana gelecek. Önceki düzenlenen basın toplantısında Altuğ ve Kınay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalışma saatlerini çok uzun olmasından dolayı Altuğ, kızı Su için sette özel oda hazırlandığını söyledi. Bir ay önce boşanan Emre Kınay ise, bu yöndeki sorulara, “Artık bu konuları konuşmak istemiyorum. Artık o hayatına bakıyor ben de hayatıma bakıyorum. Yalnızlığa alışmaya çalışıyorum. Kızım Duru’ya zaman ayırmaya çalışıyorum. Hayat devam ediyor” diye yanıt verdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!