Zamana meydan okuyan spor ayakkabı modelleri

Güncelleme Tarihi:

Zamana meydan okuyan spor ayakkabı modelleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 10:42

Ünlü markaların kült modellerini yeniden tasarlamasıyla spor ayakkabılar şu sıralar hiç olmadığı kadar popüler. İşte modası kolay kolay geçmeyecek 5 spor ayakkabı modeli...

Haberin Devamı

Sokak modasının giderek popülerleşmesi ile ilk önce podyumlarda takım elbiselerin altında daha sonra ise casual smart kıyafetlerin en iyi tamamlayıcısı olarak her yerde görmeye alıştığımız sneaker trendi hız kesmeden devam ediyor. Önde gelen spor markalarının yanında yeni nesil birçok marka da sneaker modasına yönelik yeni tasarımlarını piyasaya sürüyor.

Her sezon yenilenen modelleriyle sneaker trendi adeta bir çılgınlığa dönüşmüş durumda. Cıvıl cıvıl renklerin yanında cazibeli tasarımlarıyla ve konforlu tabanlarıyla herkesin sevgilisi olan sneakerlar ünlü markaların kült modellerini yeniden tasarlamasıyla cool olmanın en kolay yollarından birini oluşturuyor. İşte en kült sneaker modelleri:

1. Vans

Yıllara meydan okuyan sneaker modellerinden biri Vans markasına ait. Kaykaycı ayakkabısı olarak üretilmeye başlayan Vans, birbirinden orijinal tasarımlarıyla öne çıkıyor. Cupcakeli, ananaslı, hamburgerli ve çilekli modelleri sokakta çılgın görünmek isteyenlerin ilk tercihlerinden oluyor. Desenli vans ayakkabılarınızı bir jean bir t-shirt ile kombinlemeniz yeterli.

Haberin Devamı

Zamana meydan okuyan spor ayakkabı modelleri

2. Nike Air Max

Nike spor markasının belki de en sevilen modellerinin başında gelen Air Max ailesi her sezon yenilediği renk skalası ve aksesuarlarıyla sneaker dünyasının değişmeyen oyuncularından birisi olduğunu kanıtlıyor. Air Force ve Air Max 90 gibi pek çok modele sahip olan Air Max ailesi sportif şıklık yakalamak isteyenlerin değişmez tercihlerinden biri.

3. Adidas Stan Smith

Adidas Originals ailesinin en tanınmış koleksiyonlarından olan Stan Smith, son yıllarda moda tasarımcılarının podyumlarda en çok tercih ettiği sneaker modeli olmayı başardı. Minimal tasarımıyla ve beyaz rengiyle öne çıkan Stan Smith, ilk olarak markanın tenis amacıyla ürettiği bir ayakkabı modeli iken bugün Adidas superstar modeli ile birlikte markanın en çok satan sneaker modeli arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Zamana meydan okuyan spor ayakkabı modelleri

4. Converse

Zamanın eskitemediği sneaker markalarından biri de Converse. Hiçbir dönemde demode olmayan bir tasarıma sahip olan Converse sneakerlar Chuck Taylor modeli ile kült sneaker ayakkabı denince ilk akla gelenlerden. Her türlü stil ve kıyafet ile son derece kolay kombinlenebilen Converse ayakkabılar birbirinden değişik renk ve materyal seçenekleriyle sokak modasının en öncü sneaker markalarından biri olmaya devam ediyor.

5. Puma Suede

Puma’nın 1968’de piyasaya çıkışından bu yana bir ikon haline gelen sneaker modeli Suede, yıllara meydan okuyan retro bir model. Sade tasarımı ve canlı renkleriyle günlük hayatta kolay ve şık kombinlerin oluşturulmasına yardımcı olan ve her devrin klasik ayakkabısı olarak tanımlanan Suede, spor dünyasının efsane isimlerinin de tercihi. 60’lı yılların atletizm yıldızı Tommie Smith ve 70’lerin basketbol efsanesi Walt “Clyde” Frazier’ın ardından, 80’lerde New York caddelerini ele geçiren sokak dansçıları ve hiphop hayranları da Suede’in şöhretini devam ettirdiler.

Haberin Devamı

Zamana meydan okuyan spor ayakkabı modelleri

BAKMADAN GEÇME!