Zac Posen: 'Michelle Obama en iyi müşterim'

Güncelleme Tarihi:

Zac Posen: Michelle Obama en iyi müşterim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:49

Moda dünyasının son yıllarda yaptığı en önemli işbirliklerinden biri Zac Posen ile Brooks Brothers arasında gerçekleşti. Uma Thurman, Michelle Obama, Gwyneth Paltrow ve Naomi Watts’ın da aralarında olduğu pek çok kadının gözdesi ünlü modacı Zac Posen, markanın 2016 ilkbahar-yaz kadın koleksiyonunun kreatif direktörlüğünü üstlendi.

Haberin Devamı

Zac Posen 1980’de New York doğumlu. Çocukluğu Soho’da geçmiş. Annesi avukat, babası ressam. Parsons School of Design’da ve Central St. Martins’te okudu. Mezun olduktan sonra Londra’da daha fazla kalamayacağını fark edip, New York’a döndü. Bakın yıldızının parlama hikâyesini nasıl anlatıyor: “Benim için en doğrusu kendi adımla bir marka yaratmaktı. Markamı kurmadan önce arkadaşlarım için özel couture kıyafetler yapıyordum. Bunlardan biri de bir davette giymesi için Paz de la Huerta’ya yaptığım tasarımdı. O elbise NY Times’ın ekinde yer aldı. Ardından Naomi Campbell da giyince ünlendim. 2002’de de markamı kurdum.”  

 

Zac Posen: Michelle Obama en iyi müşterim

 

Haberin Devamı

Tasarımlarında genel olarak insan vücudunun yapısıyla oyunlar oynuyor Zac Posen. Farklı şeyler deneyip, ona yeni bir form kazandırıyor. Güçlü ve kendine güvenen kadınlara ‘benim kadınlarım’ diyor.

Zac Posen’in kreatif direktörlüğünde hazırlanan Brooks Brothers 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, canlı desenleri, retro baskıları, rahat ve sofistike tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kuzeydoğu Amerika’dan plajları ve eşsiz kumsallarıyla ünlü Hamptons’a kadar geniş bir yelpazeden esintiler taşıyan koleksiyon, sofistike ve rahat çizgileri, özel dikim ürünleri ve kolay kombinlenebilen parçalarıyla modern gardıroplar için çabasız şıklık sunuyor.

 

ZITLARIN UYUMU

Zac Posen: Michelle Obama en iyi müşterim

 

Gömlek elbiseler, rahat pantolon ve etekler, şık bluzlar, feminen elbiseler ve baharın vazgeçilmezi trençkotların geniş yer tuttuğu Brooks Brothers Zac Posen 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, kontrast desen ve kumaşların uyumu dikkat çekiyor. Yeşil tonları, mürdümrengi, kırmızı, bejin yanı sıra pastel renklerin de yoğun olarak kullanıldığı koleksiyon, çizgiler, çiçek desenleri ve farklı dokuların birlikteliğiyle hareket kazanıyor. Koleksiyonun gözde parçaları arasında; kare kesim üstler, dar kesim pantalonlar, toprak tonlardaki pantolon ve ceket takımlar, renkli desenlerdeki elbiseler yer alıyor.

Haberin Devamı

Brooks Brothers Zac Posen 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu İstanbul Zorlu AVM, Akasya Acıbadem, Ankara Panora AVM ve Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına ve Edwards Akmerkez mağazasına satılıyor.

MICHELLE OBAMA EN İYİ MÜŞTERİM

Herkes “Sizin gibi genç bir tasarımcının bu kadar ünlü olmasının sırrı nedir” diye soruyor. Ben ilk günden beri kendimi dinledim, kendi yolumu çizdim. Ünlüleri giydirmek her tasarımcı için iyi bir reklam tabii. Ancak onlara sunacak gerçekten iyi fikirleriniz yoksa, neden size gelsinler? Karşılıklı bir alışveriş bu. Uma Thurman, Michelle Obama, Gwyneth Paltrow ve Naomi Watts, Claire Danes ve Natalie Portman en sadık müşterilerim .

Haberin Devamı

İstanbul yolcusuYakın zamanda Brooks Brothers koleksiyonumun tanıtımı için İstanbul’a da geleceğim. İstanbul özel bir şehir. Çok güçlü kadınlarınız var ve ben Brooks Brothers koleksiyonuyla çalışan güçlü kadınların hayatına temas edeceğim için mutluyum.     

BAKMADAN GEÇME!