'Yüce Sezar'ın Los Angeles galası

Güncelleme Tarihi:

Yüce Sezarın Los Angeles galası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 11:34

Amal Colooney, eşi George Clooney'in yeni filmi 'Yüce Sezar'ın Los Angeles galasına seksi kırmızı-beyaz mini elbisesiyle katıldı. İki yıldır evli olan çiftin kırmızı halıda verdiği pozlar, aşklarının hala taptaze olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Türkiye'de 19 Şubat'ta 'Yüce Sezar' adıyla vizyona girecek olan George Clooney'in yeni filmi için, Los Angeles'ta gala düzenlendi. Yönetmenliğini Hollywood'un ünlü kardeşleri Joel-Ethan Coen'in yaptığı filmin galasına, filmin başrol oyuncuları eşleriyle katıldı. Kırmızı halının en gözde çiftiyse, George-Amal Clooney ikilisiydi.

 

Yüce Sezarın Los Angeles galası

 

14 Şubat Sevgililer Günü arifesinde düzenlenen galada kırmızı-beyaz mini bir romantik elbise giyen Amal Colooney, sivri burunlu stilettosu ve altın rengi minik çantasıyla göz kamaştırdı. Makyajı ise kırmızı ruj ve siyah eye-liner'dan ibaretti. Saçları bir tarafa taranmış ve uçları hareketlendirilmişti. Kırmızı halının uzun bacaklı avukat kızı, elmas evlilik yüzüğünü de takmayı unutmamıştı. Amal daha önce verdiği bir röportajda, "Evlilik yüzüğümü her zaman takmıyorum. Taşı o kadar büyük ki, özellikle iş yerinde dikkat dağıtıyor" demişti.

 

Haberin Devamı

Yüce Sezarın Los Angeles galası

 

George Clooney'in görüşü ise eşinin yanında sönük kaldı. Balıkçı yaka siyah kazağı, parlak siyah ayakkabılarıyla klasik bir görünümdeydi. Ancak kimse Clooney'in giysilerine bakmadı. Çiftin kırmızı halıda verdiği samimi görüntülerin sonu öpüşmelerine kadar gitti...

 

Yüce Sezarın Los Angeles galası

 

George Clooney, geçtiğimiz pazartesi günü E! News'e verdiği röportajda, Sevgililer Günü için çoktan hazırlandığını; hatta eşinin 3 Şubat'taki 38'inci doğum gününü de özel bir şekilde kutlayacağını söylemişti.

 

Haberin Devamı

Yüce Sezarın Los Angeles galası

(Solda) Josh Brolin ve Kathryn Boyd iki yıl flört ettikten sonra geçtiğimiz nisan ayında nişanlandılar. Kathryn, eskiden Josh'un asistanlığını yapıyordu. Sağda Channing Tatum da eşi Jenna Dewan.

 

Filmde rol alan Channing Tatum da eşi Jenna Dewan ile birlikte galadaydı. Jenna kahverengi saten, üstü nakışlı straplez elbisesinin içinde harika görünüyordu. Channing ise mavi bir takım giyip kravat takmış; ancak ilginç bir şekilde giysisini eski moda bir yelekle kombinlemeyi tercih etmişti.

 

Yüce Sezarın Los Angeles galası

Stephanie Bauer, Maria Menounos, Alison Pill

 

Maria Menounos, bir bacağını komple açık bırakan tulumuyla galadaydı. Filmin küçük bir bölümünde rol alan 30 yaşındaki Alison Pill beline doğru genişleyen mor straplez bir elbise giydi.

 

Haberin Devamı

Yüce Sezarın Los Angeles galası

Natasha Bassett, Jenna Dewan. 

 

Yüce Sezarın Los Angeles galası

Galanın yakışıklıları: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Jonah Hill ve Channing Tatum

BAKMADAN GEÇME!