Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli

Güncelleme Tarihi:

Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 14:45

Yaz tatilinin en eğlenceli kısımlarından biri de mayo ve bikini alışverişi yapmak. İçinde neredeyse tüm günümüzü geçireceğimiz bu giysilerin dikkatleri üzerimize çekecek en önemli parçalar olduğunu düşünürsek iş daha da ciddi bir hal alıyor. Bu nedenle 2017’nin mayo ve bikini trendlerinden haberdar olmak ve hazırlığı buna göre yapmak hayati önem taşıyor. Hazırsak başlayalım!

Haberin Devamı

Çapraz detaylar 

Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli

Bu senenin göze çarpan bikini ve mayo modelleri bir yerinde mutlaka çapraz detay bulunan mayo ve bikiniler. Yakalardan göğüs altına, sırttan kalçaya her yerde görebildiğimiz bu çapraz bantlar hem vücudunun orantıları üzerinde güzel oyunlar oynuyor hem de basit kıyafetlere seksi hareketler getiriyor. Özellikle bel bölgesinde sorunlar olanlar için belde yapılmış çapraz detaylar hayat kurtarıyor. Bu sene çantanızda mutlaka en az bir tane çapraz bant detaylı mayo ya da bikini olsun.

Yarım üstler

Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl askılarda tek tük göze çarpan yarım üst parçaları bu sene daha bir dominant halde görüyoruz. Özellikle dar omuzların daha geniş görünmesini sağlayan bu üstler senenin en trend modelleri arasında yer alıyor. Dantelden filelere en seksi detaylarla süslenen bu mayo ve bikiniler sahillerin yeni gözdeleri.

Dantelli mayo ve bikiniler

Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli

Danteli şimdiye kadar bir tek mayo ve bikinilerde görmemiştik. Bu romantik ve bir o kadar seksi ayrıntı şimdi burada da karşımıza çıkıyor. Bel, boyun ve sırt detaylarında dantellerin bulunduğu mayo ve bikini modelleri bu senenin belki de en farklı ve yaratıcı trendlerinden biri. Eğer iyi bir vücuda sahipseniz ve dantelleri seviyorsanız hiç çekinmeden hemen bir adet edinin. Seksi ve romantik bir görüntüye ulaşmak için aradığınız parça bu.

Volanlı bikini ve mayolar

Yılın yürek yakan 4 mayo ve bikini modeli

Volanlar önceleri çocukların ve genç kızların bikini ve mayolarında kullanılan detaylardı. Ancak zaman geçtikçe ne kadar seksi göründüklerinin ve vücut proporsiyonu üzerinde ne derece etkili olduklarının farkına varılınca her yaş için ideal bikini ve mayo modeli haline geldiler. Bu sene de altın dönemlerini yaşadıklarını söyleyebiliriz. Özellikle küçük göğüslere sahipseniz, o bölgeyi daha hareketli gösterecek bu modelleri tercih edebilirsiniz.

 

 

 

 

Haberin Devamı

Kadınlar neden alışverişi bu kadar çok sever? - Sarı Mikrofon

 

BAKMADAN GEÇME!