Yılın rengi yeÅŸili doÄŸru kombinlemek için 8 sır

Güncelleme Tarihi:

Yılın rengi yeşili doğru kombinlemek için 8 sır
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 08, 2017 10:42

Doğanın ve ahengin rengi yeşil bu sene tüm vitrinleri süslüyor. İngiltere tahtının varisi Prens William'ın eşi Düşes Kate Middleton da sık sık yeşil giysileriyle toplantılarda boy gösteriyor. Peki bu güçlü renk rüküş olmadan nasıl giyilir? İşte seneye damgasını vuran yeşil rengi doğru kombinlemek için 8 tüyo...

Haberin Devamı

Renk otoritesi olarak tanınan dünyaca ünlü Pantone, 2017 yılının rengini yeşil olarak belirledi. Yeşilin huzur ve mutluluk çağrıştırması da seçilmesinin bir nedeni olarak açıklanıyor. Doğanın ve ahengin rengi yeşil giyimde de demirbaş renkler arasında. Pek çok tonu bulunan yeşili doğru kombinlemek de maharet istiyor.

İşte yeşili doğru kombinlemenin sırları;

1. Siyah ve yeÅŸil

Yeşilin durgun tonları ile ağırbaşlı bir birliktelik sergileyen siyah, yeşili tamamlamak için kullanılan renkler arasında. Koyu yeşil tonlarla birlikte giyilen siyah günlük kombinlerin kurtarıcı renklerinden biri.

Yılın rengi yeşili doğru kombinlemek için 8 sır

2. Ekru ve yeÅŸil

Haberin Devamı

Özellikle bahar ve yaz aylarında yeşil tonlarını ekrularla tamamlayarak soft bir görünüm elde etmek mümkün. Ekru yeşilin rengini daha fazla ön plana çıkarmak için de iyi bir alternatif olabilir. Yeşil pantolon ve ekru gömlek ikilisi dore takılarla birlikte harika bir bahar kombinidir.

3. Bej ve toprak tonları ile yeşil

Doğal renklerden olan yeşili yine kendisi ile uyumlu olan toprak tonları ve bejlerle birlikte giymek urban-country imajını güçlendirir. Özellikle asker yeşili ve tonları bejlerle güzel bir uyum sağlıyor.

Â

Yılın rengi yeşili doğru kombinlemek için 8 sır

4. Su yeÅŸili ve pastel tonlar

Su yeşili yaz aylarının en gözde renklerinden biri. Su yeşilini pastel tonlar olan bebe mavi, soft sarı, lila ve ekru gibi tonlarla birlikte giyerek romantik bir stil oluşturabilirsiniz. Elbise ve etek seçimlerinizi bu kombinasyonlarla şık hale getirin.

5. Fıstık yeşili ve bej

Başlı başına iddialı bir renk olan fıstık yeşilini tek parça halinde giymek bütün bakışların üzerinizde olmasını sağlar. Fıstık yeşilini dengelemek isterseniz rengin canlılığını sakinleştirecek en ideal renk kombinasyonları ise bej ve krem tonları.

Yılın rengi yeşili doğru kombinlemek için 8 sır

Haberin Devamı

6. Zümrüt yeşili ve dore

Zümrüt yeşili belki de en asil renklerden biri. Özellikle gece kıyafetlerinde sıkça tercih edilen zümrüt rengini dore aksesuar, ayakkabı ve çanta ile kombinleyerek en havalı ve çarpıcı görüntüyü elde edebilirsiniz.

7. Mint yeÅŸili ve silver

Mint yeşilini gündüz kıyafetlerinde kendisi gibi soft renkler olan açık sarı veya yavru ağzı gibi tonlarla hareketli hale getirebilirsiniz. Şık ortamlarda ise mint yeşilini silver detaylı parçalarla birlikte kombinleyerek yıldız gibi parlayın.

Yılın rengi yeşili doğru kombinlemek için 8 sır

8. Petrol yeşili ve sarı

Petrol yeşili ve mavi birlikteliği göz alıcı bir duruş sergilemenizi sağlarken, petrol yeşilini sarı tonları ile birlikte giymek de canlı ve dinamik bir görüntü yakalamanızı sağlar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!