Yılbaşında ne giysem?

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında ne giysem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 16:03

İstisnasız tüm kadınlar, yılbaşı gecesi daha iddialı bir görüntüye sahip olmak istiyor, kendisini daha hoş ve alımlı bir hale sokmaya çalışıyor. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Haberin Devamı

RENKLERLE OYNAYIN

Siyahın gizemi

Koyu tonlar kışın kadına daha çok gizem katıyor ve çekici yapıyor. Özel gecelerde koyu tonlarla kadınlar daha rafine görünüyorlar. Lacivert, bitter çikolata kahvesi ve kömür siyahı moda. Bunlara küçük dokunuşlarla renkler katılabilir. Aksesuarınız siyahın üzerinde daha da ışıldayacak. Önerimiz:


Yılbaşında ne giysem
Yılbaşında ne giysem


Swarovski Baron Küpe 375TL Swarovski Baron Bileklik 560 TL


‘Stili olan kadın ’ olmak kolay


Aslında neyi nerede giyeceğinizi & takacağınızı bildiğiniz an zaten şık bir kadın oluyorsunuz. En önemli denklem bu. Bunu uyguladığınız zaman hayal ettiğiniz ‘şık’ tanımını hayatınız boyunca taşırsınız ve çok kısa bir su¨re içerisinde ‘stili olan kadınlar’ kulvarına kendinizi adapte edebilirsiniz. Yılbaşı gecesinde de tercihinizSwarovski Bileziklerden olmalı.

Haberin Devamı

Yılbaşında ne giysem
Yılbaşında ne giysem



Kırmızı sevenler

Gelenekselleşmiş kırmızı kıyafet, Swarovski Tenis Seti ve çok hafif bir göz makyajı, pastel tonda bir kırmızı rujla yılbaşı gecesi için çok eğlenceli olabilir.



Yılbaşında ne giysem


Swarovski Tenis Seti 620 TL


Ve dekolte...

Yılbaşında sırt dekoltesi olmalı. Elbisedeki dekolte tek bir yerde olmalı ama. Du¨mdu¨z uzun kollu, kayık yakalı bir elbisenin derin sırt dekoltesinde, bir de önde yırtmaç fikri hoş değil. O dekolte sadece sırtta kalmalı çu¨nku¨ dekolte tek bir bölu¨mde toplandığı zaman kadını şık yapıyor. Dozu da önemli. Çok derin bir V yaka elbisede hareket imkanı iyi bir elden çıkmadıysa, giyen kadın da elini devamlı göğsu¨nde tutuyorsa, o elbise direkt çöpe atılmalı! Elbise kadına hareket ve konfor da sağlamalıdır. Peki sırt dekolteli bir elbisede nasıl bir aksesuar kullanmalıyız? Tabiki Swarovski Bonus Kolye ideal seçim!

Haberin Devamı

Yılbaşında ne giysem


Swarovski Bonus Kolye 790 TL


Ayrıca hatırlatalım; yanlış elbise sizi zora sokar !


Giydikten sonra elbiseyle asla mücadele etmemelisiniz. Bir kadının gece boyunca elbisesiyle uğraştığını düşünün, asla çevreye karşı hoş bir görüntü olamaz. Mikro mini bir etek giydiğinde de, eteğinde iyi bir kupu yoksa ve her oturduğunuzda iki eliyle aşağı doğru çekme hissi uyandırıyorsa, o eteği asla giymemeli. Askısız bir gepiyer giydiğinizde de düşecek hissi uyandırıyorsa, içinde özel malzemeleri yoksa, kesinlikle giymeyin! Çünkü bütün gece sizi hoş olmayan şekillere sokar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!