Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 10:18

Kıyafet seçimi ve ona uygun aksesuar seçiminde ne kadar özenli olursanız yılbaşı gecesinde o kadar şık olursunuz! İşte yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları...

Haberin Devamı

Payetli elbiselerden uzak durun!

Düz formlu, detaysız tek parça ve tek renk parçalar kendinden emin bir yeni yıl başlangıcı için oldukça uygun. Piştilerden kendinizi korumak için yeni yıl öncesi indirime giren payetli elbiselerden uzak durun. Simsiyah olabilir ya da rengarenk görünebilirsiniz. Ayakkabı seçimleri her zamankinden radikal yapılabilir. Print elbiseler, etek ve üstler giyebilirsiniz. Ancak önemli olan yılbaşı gecesi herkesin parlamak isteyeceği! Bu durumda kuşkusuz yılbaşı gecesinin en parlak parçaları Swarovski Balthus Yüzük ve Broş aksesuarlarınız olacak!

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları
Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları


Swarovski Balthus Yüzük 375 TL
Swarovski Balthus Broş 375 TL

Haberin Devamı

Yılbaşı süsü gibi gezmeyin!

Kesinlikle içinde rahat edilmesi gereken kıyafetler seçilmeli. Birbiriyle kombinlenecek parçalar önemli, dış giyimi biraz daha şıklaştırıp içe giyilecek parçayı daha sade ama etkileyici tutmakta fayda var.
Aslında kırmızı elbise giydiğinizde bazılarına yılbaşı süsü gibi bir izlenim verebilirsiniz . Tercih etmeyebilirsiniz. Balık formlu abiyeler giymemelisiniz. Sürekli gülümseyin. O gece hiç olmadığınız kadar yeniliklere açık olun ve tüm gece parıldayın! Swarovski Twisty Bilezik ile bunu başarabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları



Abartılı gece elbiseleri tercih etmeyin!

Gidilecek organizasyonun ağırlığına göre uzun ya da kısa, içinde kendinizi çok iyi hissettiğiniz derin sırt dekolteli yumuşacık taşlanmış ipek ya da ince kadife elbise iyi seçim olur. Renk seçimi koyu tonlarda yapılmalı; antrasit, siyah, lacivert, koyu petrol, haki veya doygun bir bordo... Kıyafeti tamamlayan çok iyi bir clutch ve bootie tercih etmelisiniz. Çok koyu gözler ve çıplak dudaklar, natürel bir cilt, dağınık yataktan kalkmış havası yaratan saçlar, yılbaşı gecesinin olmazsa olmazları. Özellikle yılbaşı gecesi iddialı olmak adına yapılan hatalara düşmeden sadece Baron Küpe ve Bileklikaksesuarlarınızla iddialı olun!

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları
Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları


Baron Küpe 375 TL
Baron Bileklik 560 TL


Kıyafetinizde altın rengini kullanabilirsiniz!

Elbise yerine altın rengi etek-bluz kombinleri gecenin önemli detayları olabilir. Zorunlu hissederek yapılan ve sevmeden giyilen full kırmızı görünümler ve buna eşlik eden aşırı yoğun makyaj fazla gelebiliyor. Sadece yılbaşı gecesi olduğu için, önceden giymediğiniz ve vücut tipinize yakışmayan kesimleri, özel hissettirdiğini düşündüğünüz için giymeyin. Aksesuarlarınız farklı ve görünümünüze renk ve parlaklık katanlardan olsun. Bu noktada Swarovski Stardust Bileklik tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları


Etkili parçalar aksesuarlarınız!

Topuklu seçiminiz, geceyi tamamlayabilecek bir seçim olsun. Güzel bir altın rengi etek ve rahat düz bir bluzla çok şık olabilirsiniz. Kombininizi sade ten rengi tonlarında bir makyaj ve sanki özenle yapılmamış gibi görünen bir saçla zenginleştirebilirsiniz. Biraz abartı isterseniz, farklı bir ruj tonuyla etkileyici bir görünüm sağlayabilirsiniz. O gecenin en etkili parçaları ise aksesuarlarınız! Swarovski Tenis Setiile daha şık ve etkileyici olabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinde şık olmanın yolları

Swarovski Tenis Seti 620 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!