Yılbaşı gecesi erkekler için 10 farklı stil önerisi

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesi erkekler için 10 farklı stil önerisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 17:27

Yılbaşı gecesine sayılı günler kala herkesi tatlı bir telaş sarar. Bunların başında gelen kıyafet konusu erkekler için kolay görünse de aslında özen ister.

Haberin Devamı

Yeni yıla çok az bir zaman kaldı. Yeni yılı nerede karşılayacağınız kadar ne giyeceğiniz de önemli. Yeni yılın stil sahibi parti kostümlerinden ev kutlamalarına kadar pek çok değişik stil tüyosuna göz atabilirsiniz.

İşte erkeklere özel yılbaşı stil önerileri;

1. Kadife

Kadife bir ceket sizi bir anda partinin yıldızı yapabilir. 70'lerin esintilerini taşıyan kaliteli kesim bir kadife ceketi kumaş pantolonlarınızla tamamlayarak gecenin yıldızı olabilirsiniz.

2. Papyon

Stilinizi aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Deri bir papyon sizi sıra dışı bir havaya sokmaya yeterli. Tamamen siyah bir kombin ile papyonunuz asil durur.

Yılbaşı gecesi erkekler için 10 farklı stil önerisi

3. Deri ceket

Haberin Devamı

Deri ceket ve jean ikilisi salaş yeni yıl ev partileri için ideal seçimler. Ceketinizin içerisine boğazlı kazak giyebilirsiniz.

4. Renkli ceket

Yeni yıla renkli girmeye ne dersiniz? Mavi veya yeşil bir ceket seçimi yaparak renkli ve eğlenceli bir yeni yıl gecesi geçirebilirsiniz.

5. Kırmızı

Kırmızı bir kravat ve kırmızı bir mendil de sizi yeni yıl gecesinde iddialı hale getirebilir.

Yılbaşı gecesi erkekler için 10 farklı stil önerisi

6. Bordo

İyi kesimli bir bordo ceket ve pantolon takımı ile yeni yılı stil sahibi bir görünümde karşılayın. Ekru renk gömlek ve bordo kumaş papyon ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

7. İddialı ayakkabılar

Parlak derili veya büyük tokalı kösele ayakkabınız ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İddialı ayakkabılar tercih ederseniz kıyafetlerinizi minimal parçalardan seçin.

8. Desenli gömlekler

Yılbaşına özel olarak seçtiğiniz desenli gömleğinizi uyumlu tonlardaki tek renk ceket ve pantolonlarla tamamlayarak yeni yıl gecesinde iddianızı ortaya koyabilirsiniz.

Â

Yılbaşı gecesi erkekler için 10 farklı stil önerisi

9. Gri

Haberin Devamı

Gri blazer ceketinizi renkli mendil ve koyu renk jean ile birlikte kombinleyerek yılbaşını favori publarınızdan birinde modern bir stille karşılayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir eğlence planladıysanız sneaker'larınızı ayağınıza geçirerek rahat bir gece geçirebilirsiniz.

10. Parlak siyah

Yılbaşını şık bir mekanda karşılayanlar için parlak siyah kumaştan dikilmiş slim-fit bir takım elbise tercihi yerinde olur. Takım elbisenizi aynı kumaştan papyonla birlikte kombinleyebilirsiniz. Düz beyaz bir gömlek ve kaliteli bir çift deri ayakkabı ile yeni yıl gecesine hazırsınız.

BAKMADAN GEÇME!