Yaz stilinin baş tacı: Fularlar

Güncelleme Tarihi:

Yaz stilinin baş tacı: Fularlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:36

Saçlarınızın rüzgar ve güneş gibi dış etkenlerden korunmasını istiyor, kıyafetlerinizi iddialı bir şekilde tamamlamak istiyor ve bunun bir artısı olarak da stil sahibi görünmek istiyorsanız cevabımız hazır: Fular ve eşarplar!

Haberin Devamı

Yıllardır süregelen fular ve eşarp tutkumuz, sonunda yeni bir darbe ile adını altın harflerle trend listesine yazdırıyor. Her stile istisnasız bir şekilde uyum sağlayan, hatta günlük stili bile bir anda başkalaştıran fularlar, bugünlerde fazlasıyla zirvede. Tahtı en çok onlar hak ediyorlar!

İkinci el fular/eşarp fırsatları için tıklayın!

Yaz stilinin baş tacı fularları kullanmanın ise 3 adet formülünü size açıklıyoruz… Size vereceğimiz bu ufak tüyolar, işinize oldukça yarayacak. Sokaklarda yürürken her an durdurulup, fotoğrafınızın çekilmesine hazır olun!

 

BAŞIMIZIN TACI

Yaz stilinin baş tacı: Fularlar

Haberin Devamı

Saçınızın güneşten korunmasını mı istiyorsunuz? Ya da yataktan yeni kalktınız ve saçlarınız bir türlü şekil almıyor… O halde elinizin altında birkaç adet eşarp ya da fular seçeneği bulunması sizin yararınıza! Farklı bağlama şekilleri ile canlı ve iddialı görünebilirsiniz. Aksesuar kullanmaktan korkmayın! Başınızda çok fazla aksesuar kullanmayan biriyseniz eşarp ile yapabileceğiniz büyük fiyonklardan çok minik ve ince hatlı olanlarla ilk adımları atmaya başlayabilirsiniz. Ama sonra hızınızı alamayıp, sezonun trendi olan büyük fiyonklarla günü tamamlayabilirsiniz, bizden söylemesi! Yapmanız gereken tek şey; ipek eşarbınızı bağladıktan sonra yanda ya da ense bölümünüzde şık ve minik bir düğüm ile sonlandırmak… Vakko ve Aker’in eşarp/fularlarına bakabilirsiniz.

İkinci el Vakko eşarp/fular fırsatları için tıklayın!

İkinci el Aker eşarp/fular fırsatları için tıklayın!

 

ÜNLÜLERDEN İLHAM ALIN

Yaz stilinin baş tacı: Fularlar

Bu trendi ilk deneyimleyenler Hollywood’un it girl’leri! Cara Delevingne, Vanessa Hudgens ve Alessandra Ambrosio bu trendi en yakından takip eden isimler arasında. Model olarak tıkandığınızda ya da tam olarak şekil veremediğinizde onların resimleri sizi bir adım öteye taşıyacaktır. Festivalleri seviyor ve biraz da bohem bir tarza bürünmek istiyorsanız, ünü model Alessandra gibi uzun bir eşarp ya da fular seçmelisiniz. Ancak bu görünümü uzun kolyeler ile tamamlamayı da unutmayın!

Haberin Devamı

Yaz gecelerinde özel bir davete gidiyor bile olsanız bu aksesuarı bırakmak zorunda değilsiniz. Uzun ve gösterişli bir küpe ve hafif makyaj yardımı ile gecenin en dikkat çekici ismi siz olacaksınız. Tüm spot ışıklarını üzerinize çekmeye hazır mısınız? Vanessa Hudgens’in türban şeklinde taktığı eşarp ise hem gündüz hem gece için ideal bir seçenek!

İkinci el kolye fırsatları için tıklayın.

İkinci el küpe fırsatları için tıklayın.

 

STİLİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN

Yaz stilinin baş tacı: Fularlar

Eşarp ve fularla stilinizi kişiselleştirecek en büyük etkenlerdendir. Bu aksesuarları imzanız haline getirmeniz durumunda, stil sahibi ve cool yakıştırmalarına alışmanız gerekecek! Kemer, bluz ve saç bandı olarak kullanabileceğiniz bu şık parçaları biz en çok boyunlarda görmeyi seviyoruz. Denizci temalı bir bluz ile kullanılan canlı renklerdeki bir fular, stilinize son noktayı koyuyor. Farklı bağlama teknikleri için ayna karşısında deneme yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bu arada Hermes ve Gucci ipek fularla ise favorilerimiz arasında!

Haberin Devamı

İkinci el Gucci fular fırsatları için tıklayın!

İkinci el Hermes fular fırsatları için tıklayın!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!