Yaz sezonuna damga vuracak renkler

Güncelleme Tarihi:

Yaz sezonuna damga vuracak renkler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 09:38

Moda severler 2017 yaz sezonunda bu renklerle sokaklarda dolaşacak. İşte yazın enerjisini yansıtabileceğiniz en moda renkler...

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone 2017 yazında en trend renkleri açıkladı. Moda tasarımcıları tarafından podyuma sıkça taşınan bu renklerle bu yaz her yerde karşılaşabiliriz.

İşte 2017 yaz sezonunun öne çıkan renkleri:

1. Turuncu

Yaz sezonunun ahengine en uyumlu renklerden biri olan turuncu tüm ihtişamını güneşin ışıklarından alıyor. Turuncu ile bu yaz her yerde karşılaşabilirsiniz. Yaz aylarının dinamik havasını en iyi yansıtan renklerden biri olan turuncu ile siz de parlamaya hazır olun. Turuncu tek başına olduğu gibi sade renklerle birlikte de güzel bir uyum içinde tercih edilebilir.

Yaz sezonuna damga vuracak renkler

2. Parlak Sarı

Haberin Devamı

Sarı yaz aylarının vazgeçilmez renk skalasının başında. Bu yaz sarının en can alıcı tonlarından olan parlak sarı bizi her yerde kuşatacağa benziyor. Sarının cazibesine kapılmamak mümkün değil. Özellikle uçuş uçuş elbiselerde ve bluzlerde sarının canlılığını kullanmak çok moda.

3. Denim Mavi

Denim mavi bu yaz hem denim ürünlerini ön plana çıkarıyor hem de maviyi farklı bir tonda sunuyor. Denim mavisi özellikle sakin ve cool bir tavır sergilemek için ideal. Günlük kıyafetlerde harika bir uyum sergileyen denim mavisini gece tuvalet ve abiye kıyafetlerde de kullanarak farklılık yaratabilirsiniz.

Yaz sezonuna damga vuracak renkler

4. Leylak Moru

Cazibeli ve gösterişli renklerin başında gelen mor bu sene leylak gibi iddialı bir tonla karşımızda. Özellikle sarı ve yeşil gibi tonlarla mükemmel bir ikili olan bu rengi tek parça şeklinde kıyafetlerde kullanarak çarpıcı görünebilirsiniz. Altın tonlarında aksesuar ve takılarla leylak morunu daha çekici hale getirmek mümkün.

5. Metalik Tonlar

Metalik tonlar olan altın ve gümüş renkleri bu yaz da hüküm sürmeye devam ediyor. Yaz sezonunun renkli havasına parlak bir etki yapan bu tonlar gerek kıyafetlerde gerekse aksesuar, çanta ve ayakkabılarda diğer renklerden bir adım önde olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yaz sezonuna damga vuracak renkler

6. Pudra Pembe

Pudra pembesi bu yaz da pastel tonların öncülüğünü yapıyor. Pembe kadın modasından daha çok bu yaz erkeklerin tercih edeceği renkler arasında bulunuyor. Erkeklerin yaz sezonunda özellikle tişört ve aksesuar seçimlerinde pembe renge bolca rastlayabiliriz.

7. Kırık Beyaz (Ekru)

Kırık beyaz veya ekru diye adlandırılan beyazın bu tonu yaz aylarının favori renklerinden biri. Kırık beyaz bu yaz özellikle işlemeli elbise ve tül detaylı kıyafetlerde en fazla tercih edilen renklerden biri olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!