Yaz gelinleri saç modellerine nasıl karar vermeli?

Güncelleme Tarihi:

Yaz gelinleri saç modellerine nasıl karar vermeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:53

Yaz gelinlerinin en büyük derdi; “Nasıl bir saç modeli yapmalıyım?” olur… İşte derdinize derman olacak önerilerden bir demet sizlerle…

Haberin Devamı

KUSURSUZ GÜZELLİĞİN EN ÖNEMLİ DETAYI

Büyük güne sayılı günler kaldı ve yaz sıcakları bastırdı bastıracakken hayatınızın en önemli ve en güzel gününde saç modelinize karar verememek gerçekten sizi en çok sıkan konulardan biri olabilir. Bir gelini gelin yapan gelinlik gibi görünse de, kusursuz güzelliğini tamamlayan detayın saçlar olduğunu biliyoruz. Peki, madem öyle bu en stresli detaya karar vermeden önce dikkat etmeniz gerekenleri hatırlatalım!

 

Yaz gelinleri saç modellerine nasıl karar vermeli

 

GELİNLİK MODELİNE UYGUN SAÇ MODELİ

En önemlisi elbette gelinliğinizin modeli! Gelinlik modelinize karar verirken aynı anda saç modelinizi de düşünerek hareket ederseniz ortaya muhteşem bir tablo çıkartabilirsiniz. Yüz tipiniz gelin saçı modelini belirlemenizde size güzel ipuçları verebilir. Tüm bunları düşünerek kafanız iyice karıştıysa, o zaman mutlaka düğün gününüzde saçınızı yaptırmayı düşündüğünüz kuaförünüze giderek onunla birkaç farklı saç modeli denemesinde bulunabilirsiniz. Tabii kuaförünüze gelinlik modelinizi de söylemekte fayda var. Tüm bunlara ilaveten düğün mekanınızı ve düğün konseptinizi de ayrıca düşünmelisiniz. Eğer düğününüz açık havada bir kır düğünü veya kumsal düğünü olacaksa, daha spor ve daha salaş gelin saç modellerini tercih edebilirsiniz. 

Haberin Devamı

O gün güzelliğinizin kusursuz olmasının yanı sıra rahat ve konforunuzun da tam yerinde olması gerektiğine dikkat etmenizi öneriyoruz. Bu yüzden size hitap etmeyen, sizi sıkacak ve rahatsız edecek gelin saç modellerinden kaçınmalısınız. Çünkü eğer siz sıkılırsanız bu duygu yüzünüze yansır ve tüm fotoğraflarda yüzünüz asık ve videoda ise oflayıp puflayan bir gelin olarak çıkarsınız. Unutmayın, rahatlık, güzellik ve uyumluluk sizin için gelin saçı modeli belirlemenizde anahtar kelimeleriniz!

 

Haberin Devamı

dügün.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!