Yatak başıyla komidin uyumu

Güncelleme Tarihi:

Yatak başıyla komidin uyumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 13:53

Yatak odanız için farklı yatak başı ve komodin fikirlerini inceleyebilir, yatak odası dekorasyonunuzu şık bir hale getirebilirsiniz...

Haberin Devamı

Eski yuvarlak fiskos sehpalarınızı yatak başınızda değerlendirmeye ne dersiniz? Yatak örtünüze uygun bir kumaşla fiskos sehpanıza bir örtü dikerek yatak odanıza şık bir hava katabilirsiniz.

Yatak başıyla komidin uyumu


Eski sehpaları yatak odanızın renklerinde boyayarak yatak başınızda kullanabilirsiniz. Eski komodininizden sıkıldıysanız. Onu yeni bir renkle boyayarak ve yeni kulplar takarak kendinize bambaşka bir komodin yapabilirsiniz. Eski tahta tabureler her zaman sevilir. Peki onları renk renk boyayarak yatağınızın yanında kullanmaya ne dersiniz? Eski merdivenlerden faydalanmanın bir başka yolu da onları yatak odanızda değerlendirmek olabilir.

Haberin Devamı

Yatak başıyla komidin uyumu


Çok ucuza mal edebileceğiniz çok şık bir yatak başı. Komodin ise aynı zamanda tuvalet masası veya çalışma masası olarak kullanılmış. Özellikle küçük yatak odaları için çok kullanışlı bir model olmuş. Çok şirin bir yatak başı. Komodin dolaplar çok kullanışlı ve şık görünüyorlar.

Yatak başıyla komidin uyumu


Asla vazgeçemediğiniz ama artık üzerine de oturmaya cesaret edemediğiniz sandalyelerinizi komodin olarak değerlendirebilirsiniz. Bu modelde sorun yok ama eğer sandalyeniz yumuşak ise üzerine bir tepsi koyarak veya kalın, büyük kitapları sandalyenizin üstüne yerleştirerek onu sabitleştirebilirsiniz. Küçük odalarda yatak başınızı elbiselerinizi asmak için kullanabilirsiniz. Özellikle renkli kıyafetleri seçmeniz odanıza ayrı bir renk katacaktır.

Yatak başıyla komidin uyumu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!