Uzun tulum modelleri ile şıklık garanti altında!

Güncelleme Tarihi:

Uzun tulum modelleri ile şıklık garanti altında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 15:40

Uzun tulum modelleri, klas olmanın ve zarafetin sembolü giyim parçalarıdır.

Haberin Devamı

Uzun tulum modelleri, ilk olarak hamileler için tasarlanmıştır. Hamile kadınların karnındaki bebeği korumak amacı ile dizayn edilen tulumlar daha sonradan günlük giyimlerde de kullanılmaya başlamıştır. 90’lı yıllarda moda olan tulum modelleri, şimdilerde yeniden gün yüzüne çıktı. Daha modern yorumlar ile casual giyim stilinin yanında klasik kesimler ve abiye modeller ile alternatifler çoğaltıldı. Tulum elbiseler, abiye tulum modelleri ve şık tulum modelleri ile bu kıyafetler artık her yerde ve her an karşımıza çıkabiliyor. Abiye tulumlar, saten, şifon ve ipek gibi kumaşlardan üretilerek zarafet kazandırılıyor. İnce bantlı topuklu ayakkabılar ve stiletto ayakkabılar ile kombinlenen abiye tulumların birçok modeli bulunuyor.

Uzun tulum modelleri ile şıklık garanti altında


İkinci el tulum modelleri
için hemen tıklayın.

UZUN TULUM MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

 

Haberin Devamı

Uzun boylu kadınlar, tulum modelleri seçimi yaparken mutlaka bol paça ya da ispanyol paça modelleri ilk sıraya koymalıdır. Desenli ve baskılı tulum modelleri de size çok yakışacaktır. Atletik vücutlu kadınlar ise ince askılı ve düşük bel tulum modellerini seçebilirler. Bu tür modeller sizi daha kıvrımlı ve seksi gösterecektir. Kum saati vücut tipine sahip kadınlar ise koyu renk uzun tulum modellerine yönelmelidir. Flare tulum modelleri sizin için idealdir. Çok ince ve minyon bayanlar, piliseli ya da fırfırlı tulumlar ile daha gösterişli görünebilirler. Kısa boylu kadınlar ise dar kesim ve kısa tulum modellerini seçmelidir. Bol paçalı ve uzun tulum modelleri sizi çok daha kısa gösterir.

Uzun tulum modelleri ile şıklık garanti altında

Tulum kombinleri yaparken ayakkabı seçimi çok büyük bir öneme sahiptir. Uzun tulum modelleri ile hem düz taban ayakkabılar, hem topuklu ayakkabılar giyilebilir. Bol paça tulumlar ile topuklu ayakkabıları, dar paça tulumlar ile de düz taban ayakkabıları kombinlemek altın kuralınız olmalıdır.

Haberin Devamı

Tulum kombinleri yaparken bol kesimler ile ince bantlı topuklu ayakkabılar çok yakışıyor. Gold tonlarında ya da silver tonlarında ince bantlı topuklu ayakkabılar, tulumlar ile bence çok seksi duruyor.  Siyah bir tulum her zaman joker bir parçadır. Gündüz spor bir tarz için spor ayakkabılar ile kombinlenen tulumlar, sokak stilinde kısa botlar ve deri ceketler ile cool bir hava yaratırken, gece topuklu ayakkabılar ile seksi görünmenizi sağlar. Tulumların; zarif kabanlar, deri ceketler, blazer ceketler ve uzun hırkalar ile çok yakıştığını da söylemeliyim.

Uzun tulum modelleri ile şıklık garanti altında

Spor tarzda bir tulum seçiyorsanız neon renklerde ve dikkat çeken aksesuarlar ile kombine hareket kazandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gündüzden geceye ulaşan şıklık için uzun tulum modellerini, altın görünümlü kolye ve bilekliklerle ya da metal ve volümlü kelepçe formlu bilekliklerle tamamlayabilirsiniz.

Abiye tulumlarda ise, inci ya da pırlanta takılar kullanarak zarif ve asil bir görünüm elde edebilirsiniz.

Uzun tulum modellerini sizler için seçtik.

BAKMADAN GEÇME!