Ünlülerden zayıf gösteren stil sırları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerden zayıf gösteren stil sırları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 10:13

Her gün kusursuz görünmeyi başaran ünlülerin stil sırlarını öğrenerek siz de zayıf ve fit bir görünüm yakalayın. İşte öneriler...

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü starları trendleri belirleyen moda kurallarını her gün yeniden yazıyor. Ünlülerin üzerinde görülen kıyafetler pek çok kişiye ilham verirken, zayıf ve güzel görünme sırları da herkesin merak konusu olmaya devam ediyor. İşte ünlülerden zayıf görünmenin sırları:

1. Herkesin sırrı çizgili kıyafet ve gömlekler

Dikine çizgilere sahip olan uzun gömlekler, rahat maxi elbiseler ve bluz modelleriyle olduğunuzdan daha zayıf ve formda görünebilirsiniz. Dikine çizgiler göz yanılsaması yaratarak ince gösterdiği için ünlüler tarafından sıkça tercih ediliyor.

Ünlülerden zayıf gösteren stil sırları

İncelmek ve Sıkılaşmak için Tıkla

2. Beyonce'nin sırrı dar kesim fermuarlı etekler

Haberin Devamı

Basenleri ile sorunu olanların daha dengeli bir görünüme sahip olması için dar kesim ve fermuar detaylı dar etekler ideal seçimler arasında. Bu tarz etekler vücudun alt kısmını daha dar ve fit göstererek kilo sorunlarını saklamak için harika bir göz hilesi yaratıyor. Beyonce bu stili en çok uygulayan ünlülerden.

3. Kim Kardashian'ın sırrı uzun trençkotlar

Kiloları kamufle etmek ve daha fit görünmek için uzun trençkotlar harika bir seçim. Modern ve sofistike bir görünüm veren uzun trençkotlar Hollywood ünlülerinin de en sık başvurdukları hilelerden biri. Şehir hayatında sıkça kullanılan trençkotları Kim Kardashian ustalıkla taşıyor.

Ünlülerden zayıf gösteren stil sırları

 

4. Midi boy çan etekler

Vücudu dengeli ve formda göstermek için midi boy çan etekleri tercih edebilirsiniz. Kalça sorunlarını örten çan etek formu pek çok starın uyguladığı stil hilelerinin başında geliyor. Elbise formuna sahip çan etekler bel kıvrımını ortaya çıkardığı için özel gecelerde güzel bir seçenek.

5. Rihanna'nın sırrı baştan aşağı siyah

En sık başvurulan hilelerden biri olan siyah giyinmek zayıf bir görüntünün yanında asil bir stilin de yardımcısı. Tepeden tırnağa siyah giyinen ünlüler hem tarzlarını konuşturuyor hem de fit bir görünüm yakalıyor. Rihanna bu stili sevenler arasında.

Haberin Devamı

Ünlülerden zayıf gösteren stil sırları

 

6. Salma Hayek'in sırrı renkli kemerler

Kemer bel bölgesini daha ince ve hoş gösteren detaylar arasında. Kıyafetlerinizde renkli kemerler tercih ederek hem daha feminen hem de şehirli ve modern bir stil benimseyebilir, kalçalarınızı kamufle ederek çok daha formda vücut hatlarına sahip olabilirsiniz. Salma Hayek bu stil hilesini en sık kullananlardan biri.

7. Volanlı etekler

Volanlı ve hareketli etekler kalça kusurlarını rahatlıkla kamufle ediyor. Bluzunuzu içinize sokarak uygulayacağınız bu stilde hem havalı hem de zayıf görünmek en büyük avantaj.

BAKMADAN GEÇME!