Torununuza miras bırakacağınız 4 çanta markası

Güncelleme Tarihi:

Torununuza miras bırakacağınız 4 çanta markası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 17:48

Dünyada en çok tercih edilen lüks marka çantalar, uzun ömürlü olmalarıyla kadınlar arasında akıllı yatırım olarak adlandırılıyor.

 
Asla modası geçmeyen, zaman geçtikçe değerlenen bu çantalar için emin olun verdiğiniz paralara değer. Bu çantaların stilinizde büyüktür; spor, klasik, elegan stil başta olmak üzere tarzınız ne olursa olsun çabasız şıklığınızın baş kahramanı olacaktır. 
Sahip olduktan sonra diğer çantaları gözünüzün görmeyeceği bu 4 marka çantayı tanıtalım:
Haberin Devamı

1- LOUIS VUITTON

El işçiliği ve kalitesi ile her modelinde kendi izini belli eden Louis Vuitton çanta, tüm kadınların aklına gelen ilk lüks marka diyebiliriz. Monogram deseni ve özelllikle Speedy modeli ile simgeleşmiştir. Bu çantanın 3 boyutu mevcut: Speedy 25, Speedy 30 ve Speedy 35. En çok tercih edilen modeli ise Speedy 30.  Aslında lüks seyahat markası olan Louis Vuitton'ın bavullarına ve Neverfull model(yanınızda bir çok eşya ve ipad, macbook taşımanıza yardımcı olacaktır) çantasına da sahip olarak markaya yıllarca bağlı kalmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. 

İKİNCİ EL LOUIS VUITTON ÇANTA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

 

2-HERMES

Haberin Devamı

Fiyatının yüksekliği ile nam salan özellikle iki yıl bekleme listesine sahip Birkin modeli ile Hermes de, yatırım konusunda simge haline gelen bir markadır. Liste olmasının en geçerli sebebi ise bir çantanın 48 saatlik el işçiliği ile tasarlanıyor olması. En çok arzu edilen  çantalar arasında yer alan Hermes, size sosyal bir statü ve ayrıcalık sağlayacağı aşikardır. 

İKİNCİ EL HERMES ÇANTA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

3-CHANEL

Modada devrim yaratan Coco Chanel, kadınlara sade ve zarif yaşam stili sunmuştur. 2.55 modeli, zincirli askıları, kapitone deseni ve logosu ile en ikonik çantadır. Siz de bir çok markada bu çantanın modelinden esinlendiğini görebilirsiniz. Tabi ki Chanel'in diğer markalardan fark yaratan özellikleri, 20 yıl sonra bile kaliteli duruşu ve vintage kategorisinde de daha çok değerli olmasıdır. Chanel çantaya sahip olduğunuz zaman markaya olan bağlılığınız artacaktır ve o baskın zarafet sıfatını üstünüzde taşımaktan gurur duyacağınıza eminiz.

Haberin Devamı

İKİNCİ EL CHANEL ÇANTA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

 

4-GUCCI

Unutulmaz stil ikonları Audery Hepburn ve Grace Kelly, Gucci adını şıklık sıfatı ile eş anlamlı hale getirmişlerdir. Yüksek kalite kumaş ve deriden üretilir, her stile ayak uydurmasıyla zamansız bir çantadır.
Seçtiğiniz model ve renk farketmeksizin sağlam bir yatırım aracı olacaktır. 

İKİNCİ EL GUCCI ÇANTA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN. 

Yıllar sonra  çocuğunuz ve hatta torununuz bile gardırobunuzdan bu çantalara sahip olmak isteyecektir. Dünyada bir çok Hollywood yıldızı ve stil ikonlarının tercih ettiği bu lüks marka çantalara hesaplı fiyatlar ile ikinci elden ulaşmanın şansını ve keyfini vakit kaybetmeden yaşayın. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!