Stilimize Coachella etkisi

Güncelleme Tarihi:

Stilimize Coachella etkisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:38

Festival mevsimi açıldı! Bu festivaller yurt dışında başlamış olsa da görüntüleri bile gönlümüzü açmaya yetiyor. Hem müzik hem de stil anlamında… 15 Nisan’da başlayan Coachella Festivali, katılanların renkli ve stil sahibi görüntüleri ile radarımıza takıldı!

Haberin Devamı

Bohem stilin trend listelerinde üst sıralara yerleştiği şu günlerde Coachella Festivali, bize ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan bu festivale dünyanın birçok yerinden insanlar katılırken, biz de kendi podyumlarını oluşturan katılımcıları pür dikkat izliyor ve bohem stilini en iyi şekilde tasvir etmek için yaza damga vuran bu stil için bu görünümlerden ilham alıyoruz.

İkinci el ModacruzFırsatları için tıklayın.

 

VE FESTİVAL BAŞLASIN!

Dünyanın en cool festivallerinden biri olan Coachella, renkli görüntülerle başladı. Madonna’dan Justin Bieber’a, dünyanın en iyi blogger’larından biri olan Chirara Ferragni’ye kadat birçok ünlü isim bu festivale akın etti. Biz bu şanslı kişilerden olamasak da, bu isimlerin ve festivale katılanların stillerinden yararlanmamak olmaz. Üstelik bohem stil günümüzde en şaşalı dönemlerini yaşamaya henüz başlamışken…

Haberin Devamı

Bildiğiniz üzere genelde her festivalin bir stili ya da bir stil kodu oluyor. Bu festivalin stil kodu ise biraz çingene, biraz hipster ve biraz da bohem olunması… Bu yeni stilin adına ise Gypster deniliyor. Bu ruha bürünmek için yapmanız gerekenlerden ilki ise etnik ya da çiçek desenlerinde bir kimono ya da elbise edinmeniz. Püsküllü ya da upuzun bir kimono ya da kaftan bu stilin püf noktalarından!

İkinci el kimono fırsatları için tıklayın!

İkinci el çiçek desenli elbiseler için tıklayın!

 

Stilimize Coachella etkisi

 

BEYAZ PEK DE MASUM OLMAYABİLİR

Size verebileceğimiz bir diğer stil ipucu ise baştan ayağa bembeyaz giyinmeniz olacaktır. Beyaz masumiyetin simgesi olarak görülse de, bohem ve gypster bir stil için onu biraz daha cezbedici bir hale getirebilir ve mini bir şort ve üzerine giyeceğiniz şifon tunik ya da kesik üstler ile tamamlayabilirsiniz. Görünümünüz gözlük ile tamamlamayı da unutmayın.

Haberin Devamı

İkinci el mini beyaz elbise fırsatları için tıklayın.

İkinci el beyaz şort fırsatları için tıklayın.

 

Stilimize Coachella etkisi

 

ŞAPKALAR ÖNEMLİ

Festivale katılan moda takipçilerinin bir diğer ortak noktası ise; boy boy ve çeşitli modellerle şapkalara sahip olmaları. Bir şapkanız olsun stilinize uymasa da önemli değil. İster biri fötr şapka ya da bir spor şapkası… Dilediğinizi seçmekte özgürsünüz. Ama bize soracak olursanız oyumuzu Chiara Ferragni’nin de taktığı gibi maksi fötr şapkalardan yana kullanıyoruz. Bu tarz şapkaları H&M’de kolaylıkla bulabilirsiniz.

İkinci el H&M şapka fırsatları için tıklayın.

İkinci el şapka fırsatları için tıklayın.

 

Haberin Devamı

Stilimize Coachella etkisi

 

STİLİNİZİN EN GÜÇLÜ YANI: TAKI!

En iddialı bohem stili yaratmanın püf noktalarından biri de taktığınız takılara önem vermektir. Sadece takmak için aksesuar kullanmayın. Bu konuda bilinçli olun ve kombin yaparken düşündüğünüz kadar, aksesuarlarınız için de vakit ayırın. Eğer güçlü bir bohem stil yakalamaya çalışıyorsanız, en iyi arkadaşınız takılar olmalı. Aksi takdirde bohem ruhuna hiç de uygun olmayan bir görünüm sergilemek durumunda kalabilirsiniz. O halde çıkarın çekmecelerdeki bütün aksesuarları ya da yenilerini almak için Modacruz’u keşfetmeye başlayın!

İkinci el takı fırsatları için tıklayın.

 

Haberin Devamı

Stilimize Coachella etkisi

 Dünyanın en iddialı festivallerinden biri olan Coachella Festivali’nden ilham alarak ve stil tavsiyelerimizi uygulayarak siz de bohem stili oluşturabilir ve trend listelerinde bir numaraya yerleşen bu akıma siz de mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!