Spor çanta modelleri ile sportif tarzınızı ortaya hoyun

Güncelleme Tarihi:

Spor çanta modelleri ile sportif tarzınızı ortaya hoyun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 18:19

Kaliteli ve yüksek standartlara sahip olan spor çantalar estetik dizaynları ile de göz dolduruyor. Spor çanta modelleri ile spor yaparken ya da dışarı çıkarken çok rahat edeceksiniz!

Haberin Devamı


Spor çanta modelleri; aktif olarak spor yapan ve spor yapmayı yaşam tarzı haline getirmiş olan kişiler için idealdir. Spor esnasında giyilecek olan eşofman takımları, atlet ve tişörtler, şortlar, spor aksesuarları ve mataraları bu çantalar ile rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Yalnızca spora giderken değil, küçük seyahatlerde de bu çantalar hayat kurtarıcısı olabilir. Özellikle hem elde hem de sırtta taşınabilen spor çanta modelleri bayanlara kolaylık sağlıyor. Kaliteli ve yüksek standartlara sahip olan spor çantalar estetik dizaynları ile de göz dolduruyor.

Pembe, mor, sarı, mavi ve turuncu gibi çarpıcı renkleri, baskıları ve desenleri ile eğlenceli bir görünüm sunan spor çantaları, kaliteli materyalleri ile uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Fazla yer kaplamamaları, sade ve göz yormayan detayları, iç ve dış cepleri, farklı ve işlevsel gözleri sayesinde fonksiyonel bir tasarıma sahip olan spor çantalar her an yanınızda olacak. Spor sırt çanta modelleri ile spor çanta modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Gardrops’un online vitrinlerini tek bir tıkla gezin.

 

Haberin Devamı

Spor çanta modelleri ile sportif tarzınızı ortaya hoyun

Çanta modelleri ve fiyatlarına linkten ulaşabilirsiniz.

 

SPOR ÇANTA MODELLERİ SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

 

Spor çanta seçimi yaparken kullanışlılığı esas almanızı tavsiye ediyoruz. Spor çantayı ne için kullanacağınız oldukça önemlidir. Yalnızca spor yaparken yanınıza alacağınız bir çanta mı isterseniz yoksa aynı zamanda kısa süreli seyahatler için de kullanacağınız bir çanta mı tercih ediyorsunuz? Eğer yalnızca spor yaparken kullanacağınız bir spor çanta alacaksanız büyük bir yük taşımanız gerekmeyecektir. Yine de en az iki gözü bulunan, spor kıyafetlerinizin, spor aksesuarların ve su mataranızın sığacağı büyüklükte bir çanta almanız önemlidir.

 

Haberin Devamı

Spor çanta modelleri ile sportif tarzınızı ortaya hoyun


Seyahat ve kısa yolculuklarınız için kullanacağınız bir spor çantasını seçerken çok daha özenli davranmanız gerekir. Çünkü yanınıza alacağınız kıyafetler, ayakkabı, laptop, tablet, şarj aletleri, aksesuarlar, ceketler, makyaj malzemesi ve kişisel bakım ürünlerinin bu çantada olması gerekecektir. Bu yüzden spor çantaların iç tasarımının geniş olması idealdir. Birden fazla gözü bulunan ve geniş iç hacimli çantaların detaylarını da iyi incelemelisiniz. Kalın ve metal fermuarları olan modelleri tercih etmelisiniz.

Dişlileri sık olan ve kolay açılıp kapanan modeller çantanın dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu gösterir. Bu yüzden spor çanta satın almadan önce fermuarını mutlaka birkaç kez hızlı ve yavaş açıp kapamanız gerekir. Dişliler açıp kapattıktan sonra hala çok sık görünmüyorsa ağır yüklerde çanta kendini bırakacaktır. Bunun yanı sıra fermuarı tutan çanta dikişlerinin kalitesini de kontrol etmelisiniz. Eğer bu dikişler çift dikiş ise sağlam ve dayanıklıdır. Fakat ince bir teğel gibi görünen tek dikişli çantalar, kısa ömürlü olacaktır.

Haberin Devamı

Spor çanta modelleri ile sportif tarzınızı ortaya hoyun

Spor çanta modelleri Gardrops’da!

BAKMADAN GEÇME!