Sonbaharın kült ayakkabı modeli: Loafer

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharın kült ayakkabı modeli: Loafer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:55

Erkek ve kadınların son yıllarda en çok tercih ettiği ayakkabıların başında gelen loafer'lar cool görünümüyle kurtarıcı modellerden.

Haberin Devamı

Sonbaharın gelmesiyle birlikte sandaletlerden loafer ayakkabılara geçiş başladı. Hem trend görünümlü hem de rahat olan loafer ayakkabı modelleri hem kadınların hem de erkeklerin en sık tercih ettiği ayakkabı modellerinden biri. Maskülen giyim stilinin son dönemlerde kadın giyiminde de moda olmasıyla birlikte farklı seçeneklerde ve renklerde birbirinden güzel loafer ayakkabıları vitrinlerde görmek mümkün. Her stile kolaylıkla uyum sağlayan loaferler sadece yüksek ökçeli ayakkabılarla şık olunabileceği inanışını da yok etmiş durumda. İş hayatının koşturmacasında ve günlük hayatında konforlu adımlar atmak isteyenler için loafer ayakkabılar biçilmiş kaftan.

Loafer ayakkabı giyim rehberi

Loafer ayakkabılar son dönemlerde kalın tabanlarıyla dikkat çekiyor. Daha cool ve stil sahibi bir görünüm yakalamak için kalın tabanlı ve değişik detayları olan loafer ayakkabılarınızı jean'lerle ve kısa paça pantolonlarınızla kombinleyebilirsiniz. Eteklerle de harika bir uyum içerisinde olan bu modeller tarz görünmek ve rahat saatler geçirmek isteyenlerin favori modellerinden biri.

Haberin Devamı

Sonbaharın kült ayakkabı modeli: Loafer

Loafer ayakkabılar metal tokalar, aksesuarlar ve deri püsküller gibi orijinal detaylarla daha göz alıcı ve hoş görünüyor. Bu tarz ayakkabıları daha sade kombinlerle giyebilir, daha sade ve detay barındırmayan çantalarla kombinleyebilirsiniz. Tüm dikkatleri ayakkabılarınıza çekmek için siyah diz altı elbiselerle ve bohem uzun elbiselerle bu ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. Siyah dar jean'lerle de göz alıcı loafer'larınızı kombinleyebilir ve deri ceketlerinizi de bu kombine ekleyerek son derece cool görünebilirsiniz.

Metalik renklerde veya canlı renklerde bir çift loafer ayakkabı edinerek tüm gözleri ayakkabılarınıza çekebilirsiniz. Metalik renkli loaferler sokak modasının en hip parçalarından olmasının yanı sıra her renkte kıyafetle kombinlenmesi açısından da ideal.

Siyah ve beyazın buluştuğu loafer modelleri de boru paça kumaş pantolonlara eklektik ve maskülen bir hava katmak için harika seçimler olabilir. Bu tip loafer ayakkabıları hafta sonlarında paçası kesik siyah jean, t-shirt ve kumaş paltolarla kombinleyerek son derece stil sahibi görünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çarpıcı bir ofis stili için koyu cigarette pantolonlarınızla siyah loafer ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz. Beyaz gömlek ve kumaş bol kesim bir palto kombininizi mükemmel bir şekilde tamamlamanıza yardım edebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!