Sonbaharda şıklığı yakalamanın 3 kolay yolu

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharda şıklığı yakalamanın 3 kolay yolu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 12:25

Hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı şu günlerde stilinizi tamamlamak için ihtiyacınız olan parçalar aynı zamanda gardıropların da kurtarıcıları arasında.

Haberin Devamı

Sonbaharın yüzünü tüm gücüyle gösterdiği şu günlerde serin esen rüzgar ve yağmur damlalarıyla birlikte anahtar stil parçalarımızı da mevsimlere uydurmaya başladık. Moda haftalarının an itibariyle sonlanması yeni sezonda pek çok stil tüyosunu da podyumlarda yakalama fırsatını bize verdi. Sonbaharda gerek haftasonunda, gerek sosyal hayatınızda gerekse akşam gezmelerinde stilimizi tamamlayacak olan belirli parçaları yeni sezonda üstümüzden eksik etmeyeceğiz.

İŞTE SONBAHAR STİLİNİ TAMAMLAYAN PARÇALAR:

1. SWEATSHIRT KRALLIÄžI

Hafta sonları, alışveriş zamanlarında veya geceleri bir sweatshirt giyip çıktığımız pek çok zaman olmuştur. Hem rahat hem de şık bir alternatif olan sweatshirtler adeta altın çağını yaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda farklı özellikleriyle ön planda olan sweatshirtler bu sene daha ihtişamlı görünümleriyle dolaplarımızın demirbaşlarından biri oluyor. Hem jean hem pantolon hem de eteklerle mükemmel bir birliktelik sağlayan sweatshirtlerde bu sezon yama, rozet, pin ve fermuar detayları alabildiğine göz alıcı. Renkleriyle sade ama aksesuarlarıyla alabildiğine göz alıcı olan sweatshirtleri ayrıca spor salonları çıkışında ve doğa yürüyüşlerinde de sıkça tercih ediyoruz. Siz de sezon trendlerine uyarak sade ve oversize sweatshirtünüzü kişisel aksesuarlarla süslemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Â

Sonbaharda şıklığı yakalamanın 3 kolay yolu

2. YUVARLAK BURUNLU AYAKKABILAR

Sivri burunların vitrinlerde taht kurduğu yıllar artık yavaş yavaş geride kalıyor. Yuvarlak burunlar bu sezon her defilede en çok karşılaştığımız ayakkabı modellerinin başında geliyor. Feminen ve sofistike görünümleriyle moda kurallarını yeniden yorumlayan yuvarlak burunlu ayakkabılar özellikle makosen ve bootie'lerde oldukça popüler. Balerin detaylı yuvarlak burunlu ayakkabılar da bu sezon sokaklarda hakimiyetini ilan etmek üzere. Özetle sivri burunlu ayakkabılarınızı yavaş yavaş dolapların ücra köşelerine koyarak ön sıralarda yuvarla burunlu ayakkabı ve çizmelere yer açmanın zamanı geldi de geçiyor.

Haberin Devamı

Sonbaharda şıklığı yakalamanın 3 kolay yolu

3. TRENÇKOT ŞIKLIĞI

Sonbaharın en temel giyim parçalarının başında gelen trençkotlar bej belden kemerli ve dize kadar olan modelleriyle çoktan klasikler listesine girdi bile. Bu sezon trençkotlarda adeta devrim var. Transparan ve file detaylar bu senenin trençkotlarına damga vuruyor. Büyük toka detayları ve ince kumaşlarıyla renkli trençkotların yanında minimal modeller de bu sezonun öne çıkan kilit parçaları arasında yer buluyor.

Sonbaharda şıklığı yakalamanın 3 kolay yolu

BAKMADAN GEÇME!