Smart casual şıklığın sihirli formülü: Blazer ceketler

Güncelleme Tarihi:

Smart casual şıklığın sihirli formülü: Blazer ceketler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 14:53

Blazer ceketler; sokak stilinin bir tamamlayıcısı, klasik giyimin ise en favori parçası... Peki nasıl kullanacaksınız? İşte sırları.

Haberin Devamı

Blazer ceketler, kadınlara ve erkeklere çok yakışan giyim parçalarından biridir. Eskiden yalnızca klasik giyim stilinde kullanılan bu parçalar, artık sokak stiline de taşmış durumda… Joker olarak birçok kombini bütünleyen kadın blazer ceketler, klasik formlarını modern çizgilerle tamamlıyor. Eklektik olarak spor parçalarla bütünleşen blazer ceket modelleri ile zarif ve elegan bir duruş sergileyebilirsiniz. Blazer ceketler bayan gardrobunda yerlerini acilen almalı!

 

Smart casual şıklığın sihirli formülü: Blazer ceketler


İkinci el dış giyim modelleri için hemen tıklayın.

BLAZER CEKET KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

 

Haberin Devamı

Blazer ceket denince akla ilk gelen lacivert ve siyah renklerde, göğüs arması bulunan modellerdir. Fakat artık klasik kesim ve formlar, dizaynırlar tarafından modern dokunuşlar ile yeniden yorumlanıyor. Yuvarlak kesimleri ve tek düğmeli modelleri ile daha spor bir çizgiye çekilen blazer ceketler, slim fit kesimleri, manşet düğmeleri ve armaları ile feminen bir görüntü sergilemenizi sağlıyor.

Blazer ceket satın alırken öncelikle ceketin fiziksel özelliklerinizle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Vücudunuzla orantılı modeller sizi daha hoş gösterecektir. Blazer ceket ve midi boy etekler görüntü açısından hoş durmadığından kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Blazer ceketleri; pencil skirtler ile kombinlemek harika bir fikir olacaktır. Örneğin breton bir bluz ile siyah kalem etek ve blazer ceket üçlüsü feminen bir tarza bürünmenizi sağlar.

Yüksek bel mini eteklerle blazer ceket uyumu da çok estetik duracaktır. Somon rengi mini etek, beyaz bluz ve beyaz blazer ceket kombini topuklu ayakkabılar ile tamamlanabilir. İlkbabahar ve sonbahar için ideal bir kombindir.

Blazer ceket, jean ve beyaz tişört üçlüsü sokak stiliniz için çok idealdir. Dilerseniz topuklu ayakkabılarınızı giyin, ya da oxford ayakkabılarınızla rahat edin.

 

Haberin Devamı

Smart casual şıklığın sihirli formülü: Blazer ceketler

Gömlek ya da gömlek elbiselerle farklı bir stil oluşturmanız mümkündür. Floral desenli ya da diagonal desenli gömleğiniz ve blazer ceketiniz ile tüm övgüleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Son yılların en favori jean kesimi olan boyfriend modeller, blazer ceketler ile birlikte harika bir şıklık yaratıyor. Daha bol olan bir bluz modelini dar kesim blazer ceket ile birleştirerek dengeyi sağlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra skinny jean ile blazer ceket uyumu da oldukça en vogue görünecektir. Skinny jean ve slim fit blazer ceket modelleri bel kavisini ve hatları ortaya çıkardığı için baştan çıkarıcı bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Shift dress denilen düz ve mini elbiselerle de blazer ceket modellerini birlikte kullanabilirsiniz. Casual bir görüntü için bu kombine loafer ya da oxford ayakkabılar ekleyebilirsiniz. Daha klasik ve seksi bir görüntü için ise stiletto giyerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Blazer ceket modellerini sizler için seçtik.

BAKMADAN GEÇME!