'Sabah ne giyeceğim' derdine son

Güncelleme Tarihi:

Sabah ne giyeceğim derdine son
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 16:00

Sabah işe giderken ne giyeceğine bir türlü karar veremeyen kadınlar için karar vermek her zaman zordur. Özellikle de işe giderken klasik seçimler yapmanız gerekiyorsa... İşte doğru parçaları doğru kombinleyebilmek için sizi kurtaracak birkaç öneri...

Haberin Devamı

Şık iş kıyafetleri giymek bu sıcak yaz günlerinde biraz daha zorlaştı. Sabah işe giderken ne giyeceğine bir türlü karar veremeyen kadınlar için yazın sıcak günlerinde karar vermek daha da zor bir hal alıyor. Hele işe giderken bir parça formal giyinmek zorunda kalan kadınlar için her şey daha da karmaşıklaşıyor. Şık elbise modelleri seçmek ve onları kombinleyebilmek için birkaç öneriye ihtiyacınız olabilir. Ayrıca sizi marka kıyafetlerde ekonomi yapmanın yeni trendi ikinci el kıyafet modası ile de tanıştıracağım. Yazlık şık iş kadını kıyafetleri önerilerimiz burada… 

İkinci El Modanın Adresi için Hemen Tıklayın. Gardrops.com


KUMAŞ SEÇİMİ

Yazlık elbiselerinizde serin tutan, koku yapmayan ve ferahlık sağlayacak kumaşları seçmeniz gerekir. Elbise, etek, bluz ve pantolon satın alırken özellikle birkaç kumaş türünden yapılmış kıyafetleri tercih ederseniz konforlu bir gün geçirmeyi garantilemiş olursunuz. Sentetik kumaşlar yaz aylarının vazgeçilmezi olabilir. Çünkü kolay yıkanır ve ütülenir. Şık bir görüntü sergiler. Üstelik uzun ömürlüdür.

Haberin Devamı

İkinci El Elbise Modelleri için Gardrops.com.

Yüzde yüz pamuklu kumaşlarda yumuşak dokusu ve ter emici özelliği ile yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Pamuklu kumaşlar gibi poplin kumaşlar da ter emici özelliğe sahiptir ve ferahlık hissi verirler. Keten ve şile bezi gibi kumaşlarda serinlik hissi verecek ve yaz aylarında kullanılacak diğer kumaş türleridir.

RENK UYUMU NASIL OLMALI?

Yaz ayları renkliliği ve canlılığı hayatımıza geri getirir. Kıyafetlerinizde renk seçimi yaparken beyaz, ekru, krem rengi, bej, uçuk pembe, uçuk mavi, eflatun, kırmızı, nar çiçeği, mercan rengi, somon rengi, mor ve uçuk sarı gibi renkleri kullanabilirsiniz.

 

Sabah ne giyeceğim derdine son

 


İKİLİ KOMBİNLER: GÖMLEK & BLUZLAR

 

Keten ve şile bezinden yapılmış çiçekli gömlekler ile düz renk etek ve beyaz pantolonları kombinleyebilirsiniz. Ya da tam tersi soft düz renklerdeki gömlekleriniz ile çiçekli eteklerinizi kombinleyebilirsiniz. Bu kombinizi düz ve soft renklerdeki babet ya da loafer ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. İş için kombinler yaparken şile bezinden yapılmış işlemeli gömlekleri de tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra kruvaze kesimli penye ya da  poplin bluzları da giymeniz mümkündür. Bu bluzların altına kalem etekler ya da düz etekler giyebilir, kreasyonunuzun soft pembe, ekru, somon rengi ayakkabılar ile altını çizebilirsiniz. Zara, Mango ve gömlek ve bluzlar şıklık için iyi bir tercih olabilir

Haberin Devamı

İkinci El Gömlek ve Bluz Modelleri Gardrops'ta

 

Sabah ne giyeceğim derdine son


ELBİSELER VE ETEKLER

Çiçekli, geometrik desenli, baskılı elbiseler yaz için biçilmiş kaftandır. Belinde ince kemer detayı olan elbiseler ile topuklu burnu uçuk ayakkabıları birlikte taşıyabilirsiniz. Fırfır detaylı elbise ve etek modelleri de yaz ayları için oldukça uygundur. Şık iş kıyafetlerinden biri olan fırfırlı etekler bir parça gösterişli olduğu için üzerine düz renk ve sade kesimli bir bluz giyebilir, kombininizi sade bir babet ile tamamlayabilirsiniz.

AKSESUAR SEÇİMİ

Rengarenk, ince ve çok sayıda bilezik ile bohem bir hava yaratabilirsiniz. Altın rengi ve büyük figürlü uzun kolyeleri bluzlarınız ile tamamlayabilirsiniz. Boncuklu bileklikleriniz de yaz kombinlerinize uyum sağlayacaktır. Büyük küpeler ve büyük figürlü yüzükler de sade kıyafetlerinize hareket kazandıracaktır. 

Haberin Devamı

İkinci El Marka Aksesuarlar için Gardrops.com

 

Sabah ne giyeceğim derdine son


 Gardrops.com tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!