Sezonun en popüler kazak modelleri

Güncelleme Tarihi:

Sezonun en popüler kazak modelleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 11:38

Farklı tarzları ve değişik renkleri ile her kıyafetle kombin imkanı bulunan kazaklar bu kış da birbirinden iddialı modelleriyle göz dolduruyor. İşte sezonun popüler kazak modelleri...

Haberin Devamı

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte en yakın dostumuz artık sıcacık tutan kazaklar. Kış aylarının vazgeçilmez giyim parçalarından olan kazaklar, orijinal tarzları ile de gardıroplarımızın en şık parçaları arasına girmiş bulunuyor. Farklı tarzları ve değişik renkleri ile her kıyafetle kombin imkanı bulunan kazakları sıradan bir kıyafetinizi hareketlendirmek için veya görünümünüzü daha renkli hale getirmek için kullanabilirsiniz.

İşte sezonun en popüler kazak modelleri:

1. Asimetrik kesimli kazaklar

Asimetrik kesimli kazaklar stilinize farklı bir hava katmanın en çabasız yollarından biri. Dar pantolonlarla, taytlarla ve kalem eteklerle uyumlu bir birliktelik yakalayan asimetrik kesimli kazaklar, dikkat çekici görünümleri ile kalabalıklarda fark edilmenizi sağlar. Bu modelde kazakları sade ve yalın parçalarla tamamlayarak daha uyumlu bir tarz yaratabilirsiniz. Güncel bir stil peşindeyseniz asimetrik kazaklara bu kış yatırım yapın.

Haberin Devamı

Sezonun en popüler kazak modelleri

2. Pencereli kazaklar

Omuz veya kolları pencereli kazaklar bu sezonun favori modellerinden. Dekolteli formlarıyla bu kazaklar omuzlarınızın güzelliğini gözler önüne serebilir. İddialı tarzlarıyla dikkat çeken bu modelleri minimal tasarımlarla eşleştirerek stil sahibi bir görünüm yaratabilirsiniz. Pencereli kazakları vücudunuzun diğer bölgelerinde teninizi göstermeyecek seçimler yaparak dengeleyebilirsiniz.

3. Kısa kazaklar

Kısa kazaklar son yılların yüksek bel trendi ile uyumlu bir birliktelik yakalıyor. Göbekte biten bu modeller için fit bir vücuda ve ince bir bele sahip olmak şart. Genç ve güncel görünmenin en kestirme yollarından olan kısa kazak kombinleri ile siz de havalı bir imaj oluşturabilirsiniz. Kısa kazaklarınızı yüksek bel ve bol kalıplı pantolonlarla kombinlerseniz belinizin daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz.

4. Omzu volanlı kazaklar

Omzu volanlı kazaklar ile geniş bir üst vücut formuna kavuşabilir, aynı zamanda vintage akımına da ayak uydurabilirsiniz. Kombin yapması en eğlenceli formlardan biri olan volanlı kazakları yüksek bel jeanlerle ve kalem eteklerle tamamlayarak cool görünebilirsiniz. Bu model kazakların ön plana çıkması için saçlarınızı toplamayı unutmayın.

Haberin Devamı

Sezonun en popüler kazak modelleri

5. Kolları hareketli kazaklar

Kollarında kürk, işleme veya volan olan modellerle dikkati vücudunuzun üst kısmına çekebilirsiniz. Kıyafetinizde sıra dışı bir görünüm yakalamak isterseniz hareketi kollara verin ve tüm dikkatleri üzerinize çekin.

6. Mesajlı kazaklar

Mottonuzu üstünüzde taşımaya ne dersiniz? Mesaj içeren kazaklar bu sezon da en gözde modellerden. Büyük ve dikkat çeken yazılar yerine daha küçük ve esprili olanları tercih edin.

Sezonun en popüler kazak modelleri

7. Desenli kazaklar

Vintage ruhunu atağa kaldıran desenli kazakları modern parçalarla birleştirerek hem hafta sonu şıklığı yakalayabilir hem de cool bir ofis şıklığına imza atabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!