Sezon trendi:Clip-on gözlükler

Güncelleme Tarihi:

Sezon trendi:Clip-on gözlükler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 13:52

Cüretkar çizgilerin, alternatif renk ve desenlerle mükemmel bir buluşma gerçekleştirdiği 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonu koleksiyonlarında, klipsli modeller ön planda...

Haberin Devamı

1959 yılından beri, rafine zevkleri doğrultusunda farklı olanın peşinde olanların tercihi Hally and Son tasarımları, 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunda da geçmişin ustalığını günümüz dehası ile birleştiriyor… Yarattığı tasarımlarla İtalyan gözlük üreticileri tarihinin izlerini süren ve dünya çapındaki üreticilere ilham kaynağı olan Hally and Son, sezonun ön plana çıkan trendlerinden clip-on modellerde el becerisinin eşsizliğini ortaya koyuyor.

Sezon trendi:Clip-on gözlükler

2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun ön plana çıkan tasarımlarından Clip-on modeller, hem güneş hem optik gözlük olarak kullanılarak, ortaya koyduğu retro stil şıklığın yanında fonksiyonelliği ile de tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Sezon trendi:Clip-on gözlükler


Tom Ford 2014-15 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, Tom Ford’un alışılmış ustalığının akıllıca yansıtıldığı tasarımlara şahitlik ediyoruz. Koleksiyonun ön plana çıkan clip-on 5294 modeli, entellektüel cazibesinin yanı sıra, bizlere maksimum fonksiyonellik sunuyor. Geleneksel optik çerçeve şeklindeki minimalist modeli, clip on lensler ile güneş gözlüğü şeklinde kullanmak da mümkün. Estetiği fonksiyonellikle buluşturan Tom Ford’un klipsli/clip-on modellerinde üstün materyal kalitesinin yanı sıra kusursuz işçilik göze çarpıyor.

Sezon trendi:Clip-on gözlükler

Sezon trendi:Clip-on gözlükler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!