Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliye yeni yıl süprizleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 12:42

Sevgiliye sürpriz bir hediye verecek ya da yapacak iseniz, bunun normal bir günde olması sevgilinizi özel günlerde aldığınız hediyelerden çok daha fazla mutlu eder. Eğer sizde sevgilinize sürpriz bir gün yaşatmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin…

Haberin Devamı

Onu meraklandırın!

Sevgilinize çok hoşlanacağı ve gerçekten sürpriz özelliği taşıyan bir hediye satın alın. Swarovski Stardust Bileklik bizden size öneri. Eğer birlikte yaşıyorsanız, yaşadığınız evdeki bulunması zor bir yere itina ile saklayın. Daha sonra eve girdiği anda ilk baktığı ya da gittiği yere ona soru soran bir not yazın. Bu sorular sizinle alakalı, sevdiği film ya da kitap alakalı, tuttuğu takımı, en çok sevdiği şarkıyı soracak cinste sorular olabilir. Böyle her soruda kazandığı ipuçları ile evin başka yerlerine gitsin ve 5-6 farklı ipucunu bildiği zaman hediyesine ulaşmasını sağlayın.

Sevgiliye yeni yıl süprizleri


Sevgilinizin evinin önüne bir hediye bırakın ve kaçın!

Haberin Devamı

Hangi kadın çiçeklerden hoşlanmaz, ya da en sevdiği yemeğin ve içkinin ona servis edilmesini. Sürpriz çok basit yapmanız gereken sevgilinizin hoşlandığı bir şeyi yaparak ya da bir buket çiçek alarak kapısının önüne bırakın. Daha sonra kapısını çalın ve kaçın onu görecek şekilde saklanın. Tabi işin can alıcı noktası bu sürprizi yapacak iseniz; kesinlikle sevgilinizin evde olmasını sağlayın. Ve babasının evde olmayıp kapıyı da açmadığından emin olun. Sevgiliniz sürpriz hediyenizi aldığında suratındaki şaşkınlığı görünce saklandığınız yerden fırlayın ve sürpriz üstüne sürpriz yaşatın. Hediye seçiminiz Swarovski Bonus Kolye olmalı.

Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Swarovski Bonus Kolye 790 TL



Ona İlginç ve Romantik Hediye Paketi Hazırlayın

Sevgilinizi yeteri kadar tanıyor ve nelere ilgi gösterdiğini, neler hoşlandığı ve ne tür hediyeleri sevdiğini iyice kavradıysanız ona sürpriz bir hediye kutusu yapabilirsiniz. Eğer bir kutu hazırlamaya karar verdiyseniz yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarma ve beyin fırtınası yapma zamanı diyeceğiz ama çok da gerek yok aslında. Her kadın değerli taşlardan hoşlanır. Bu yüzden Swarovski Baron Küpe ve Bileklik hediye etmeniz yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

Sevgiliye yeni yıl süprizleri
Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Swarovski Baron Küpe 375 TLSwarovski Baron Bileklik 560 TL


Onu ne kadar çok sevdiğinizi “Seni Seviyorum” Yazılı Ürünler ile gösterin.

Sevgilinize ya da eşinize olan aşkınızı ve sevginizi anlatacak kelimeler yetersiz kalıyorsa, “seni seviyorum” yazılı birbirinden romantik hediyeler ile ona sürpriz yapın. “Seni seviyorum” sözcüğü belki dünya üzerindeki en büyülü sözcük. Sevgilinize o kelimeleri söylemeniz bazen zaman alır. Siz onu çok seviyorsunuzdur fakat aynı tepkiyi alamamaktan korkulur her zaman. Hele ki yeni bir ilişkiyse bu büyülü sözcüğü kullanmak için bazen utanılır ya da çekinilir. Bazen de uzun ilişki içerisindeki sevgililer arasında o kadar çok sık kullanılmıştır ki büyüsünü kaybetmeye başlamıştır. Her iki sebepten ötürü de sevgilinize “seni seviyorum” demenin farklı bir yolunu arıyor ve ona sürpriz yapmayı planlıyorsanız sizin için seçtiğimiz Swarovski Tenis Seti hediyesinden yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Swarovski Tenis Seti 620 TL


Sevgilinize Bir Paylaşım Kutusu Hazırlayın

Artık sevgilinizle uzun süredir birlikteyseniz ve gerçekten ilerisi için ciddi düşünüyor ve evliliğe sağlam adımlar ile gidiyorsanız, ona hayatınızdaki değerli şeylerden oluşan bir paylaşım kutusu hazırlayabilirsiniz. Peki, bu kutuda neler olabilir? Her şey geleceğinizi yansıtacağı için ilerisi için birikimlerinizi yatırabileceğiniz ortak bir banka hesabı kartı, evinizin ya da arabanızın yedekte duran anahtarları, ileride beraber izleyeceğiniz filmlerin listesi ve tabiki olmazsa olmaz Swarovski Balthus Yüzük ile birlikte kutunun içerisine koyun. Bu kutuyu can alıcı bir hediye ye ve sevgilinize evlilik teklifi yapmak içinde kullanabilirsiniz. Bunun için kutunun en dibine Swarovski Balthus Yüzük yerleştirerek, çok harika bir evlilik teklifi edebilirsiniz. Evlilik teklif etmeyecekseniz, kutunun dibine Swarovski Babylon Kolye yerleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgiliye yeni yıl süprizleri
Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Swarovski Balthus Yüzük 375 TLSwarovski Babylon Kolye



Tüm bunların haricindeki hediye önerilerimiz ise şöyle...

Ona ikinizin fotoğrafından oluşan bir puzzle yaptırabilirsiniz

Her sevgilinin kendileri için çok özel ve anlamlı bir fotoğrafı vardır. Bu ilk buluşmadaki çekildiğiniz fotoğrafınız olabilir, çok mutlu bir günün ardından o günün unutulmamasını sağlayacağınız bir fotoğrafınız olabilir. Eğer sizin de bu tarz bir fotoğrafınız var ise; sevgilinizi hem duygulandıracak hem de sonsuza kadar kalıcı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgilinize üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz kurabiyeler yaptırabilirsiniz

Son zamanların en moda hediyelerin başında gelen şeker hamurlu kurabiyeleri sevgilinize ya da eşinize yaptırarak yıldönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Üzerine dilediğiniz kısa ve aşk dolu mesajlarını yazdırabilirsiniz.

Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Beraber çekildiğiniz unutulmaz fotoğraflarınızdan çok şık çerçeveler yapabilirsiniz

Sevgiliniz ile birlikte unutulmaz anlarda, unutulmaz yerlerde birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan çok romantik bir çerçeve hazırlayabilirsiniz. Biraz sonra önereceğim çerçeve çeşitlerinden herhangi bir tanesini satın alarak, içerisine koyacağınız sevgiliniz ile birlikte beraber çekildiğiniz unutulmaz fotoğraflardan bir kolaj hazırlayabilirsiniz. İsterseniz tarih sırasına göre sanki bir hikâyeyi anlatıyormuş gibi fotoğraflarınızın çekim sırasına göre düzenleyebilir, isterseniz kalp çerçeve içerisine beraber çekildiğiniz romantik fotoğraflarınızı yerleştirerek, yıldönümünüzde sevgilinize çok eşsiz sürpriz hediye verebilirsiniz. Ayrıca Sadece sizin isminize özel olarak dizayn edilmiş çerçeveleri de satın alarak yatağınızın başucuna koyabileceğiniz dünya da sadece size özel olarak yapılmış bir çerçeve alabilirsiniz.

Ona Kahvaltıda Kalp Şeklinde Yumurta Yapabilirsiniz

Sevgiliye kahvaltı hazırlamak her zaman ince sayılabilecek zarif bir harekettir. Eğer sizde sevgilinize kahvaltı hazırlamak istiyor ve bu kahvaltının da romantik olmasını istiyorsanız. Şimdi söyleyeceğim tarif tam size göre. İlk önce bir adet tost ekmeğin hafifçe kızartın ve tam ortasını bıçak ile kalp şeklinde kesin. Kestiğiniz ekmeği yumurtayı kıracağınız tavaya koyun ve kalp şeklinde ki kısmına da yumurtayı kırın. İşte çok romantik bir yumurta...

Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Sevginizin adını her şeye ve her yere yazabilirsiniz

Sevgilinizin ismini üzerine yazdırabileceğiniz ürünler her zaman kalıcı ve anlamlı olmuşlardır. Ve artık bu ürünler kişiye özel hediyeler olarak da bilinmektedirler. Bu yüzden sizde sevgilinize sürpriz bir doğum günü ya da yıldönümü hediyesi yaptırmak istiyorsanız bu tarz ürünleri tercih edebilirsiniz.

Onun Adını Ve Resmini Zamana İşletebilirsiniz

Zaman kavramı dendiğinde insanların aklına ilk olarak saatler gelir. Ve her gün onlarca kez saatlere bakılır. Şöyle bir saat düşünün ikinizin ismi ya da beraber çekildiğiniz fotoğraflarınız bir saatin üzerine işlenmiş ve her sevgiliniz saate her baktığında o fotoğrafınızdaki günü hatırlayacak. Gerçekten çok şaşırtıcı sürpriz bir hediye olmaya aday.

Sevgiliye yeni yıl süprizleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!