Saç Trendi: Bob Kesim

Güncelleme Tarihi:

Saç Trendi: Bob Kesim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 01:11

Ünlülerin fazlasıyla tercih ettiği ve 2014 yılında da moda olan 'bob saç kesim modeli'ni siz de yüz tipinize en uygun olacak şekilde kestirebilirsiniz...

Haberin Devamı

Bob kesim, 1920'lerin en popüler saç modeliydi. Şimdilerde bu model, modern stiller kazanarak muhteşem bir şekilde geri döndü.

Saç Trendi: Bob Kesim

Bob saç stili vintage modeller arasında, yüze verdiği görünüm ve karakteristik ifadeden dolayı her zaman en çok beğenilen ve en çok tutulan saç modeli olmuştur. Üstelik seçim yapmak için birçok bob saç stilinden birini seçme şansınız da var, çünkü yüz şekillerine göre bu model farklılıklar gösterse de genelde herkese çok yakıştığından emin olabilirsiniz.

Saç Trendi: Bob Kesim

Haberin Devamı

Bob stili saç kesimleri arasında bir klasiktir. İnsanlar bob stilini sever çünkü stil düzdür, kare değildir; kısadır ama değişkendir. Bugünlerde bob saç stilinin yan kısımlarının eğik kesimli şekli revaçta.

Saç Trendi: Bob Kesim

Bob stilinin orijinalinde saç belirgin şekilde çene hizasına gelir. Şeklini oluşturmak ve korumak oldukça kolay olduğu için bob stili, dünyadaki en popüler saç stillerinden biridir.

Saç Trendi: Bob Kesim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!