Poppy'nin gizli dünyası

Güncelleme Tarihi:

Poppynin gizli dünyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 02:02

İngiliz model ve stil ikonu Poppy Delevingne'nin dünyası; romantik filmler izleyip ağladığı dakikalar, tatlı zaaflar, eşi ve 'mabedim' dediği evindeki kitaplara dalıp gittiği anlarla zenginleşiyor. Top model Cara Delevingne'nin ablası olan Poppy, Maria Claire dergisine vazgeçilmezlerini anlattı...

Haberin Devamı

"Kokulara zaafım var. Jo Malone'nin Red Roses parfümü, küflenmiş puro aroması, yazın balkonları saran yaseminlerin kokusu, eşimin ensesinin kokusu, Chanel Coco Mademoiselle Vücut Yağı gibi... Yüzlerce sayabilirim."

EN KÖTÜ HUYLARIM...

"Spaghetti bolognese ve beyaz peynir yemezsem aksileşiyorum, her romantik filmde (özellikle Bulunduğumuz Yol'u -The Way We Were- her seyredişimde ağlıyorum, pahalı çantalara karşı koyamıyorum, bazen günlerce ağlıyorum."

Poppynin gizli dünyası

EVİMDEKİ EN SEVDİĞİM EŞYALARIM...

"Fransız antikalarım. Aubusson halılarım, turkuaz renkli seramik vazo ve sürahilerim, kırık kuş kafeslerim, Aztek desenli yastıklarım, ikinci el kitaplarım, Bali tarzı ahşap panjurlarım bana güven veriyor."

Haberin Devamı

Poppynin gizli dünyası

MUTLULUK ANLAYIŞIM...

"Eşim, arkadaşlarım, kız kardeşim, yüksek sesli müzik, eski ekol fotoğraf makineleri, kahkaha, elma şarabı, çıplak denize girmek."

Poppynin gizli dünyası

Poppy Delevingne ile James Cook ile geçen yıl evlendi. Cara Delevingne, nedime oldu.

"Nothing Hill'de mutluyum. Bazen eşimle Blakes Hotel'de de kalıyoruz. Odaya kapanıp peynirli sufle keyfi yapıyoruz. Bütün sebze meyvelerimi organik alıyorum."

EN BEĞENDİĞİM KADINLAR...

"Jean Shrimpton, Marianne Faithfull ama en çok da Gwyneth Paltrow. Hatta yeni arabama bile Gwynie adını koydum."

Poppynin gizli dünyası

SEYAHATE ÇIKARKEN...

"Seyahate çıkarken el çantama koyduklarım bellidir: Leica X fotoğraf makinem, pembe camlı 60'lara özgü Ray-Ban gözlüğüm, Smythson ajandam, Chanel Inimitable Maskara ve nemlendiricim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!