Plaj stilinizi renklendirin!

Güncelleme Tarihi:

Plaj stilinizi renklendirin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 13:49

Şu an ofiste bunalmış olabilirsiniz. Olsun, biraz gevşeyin ve yaz mevsiminin tadını çıkarın. İzin alın ve sizi mutlu edecek bir yerlere gidin. Mükemmel bir plajı olsun. O plajın en stil sahibi insanı da siz olun… Nasıl mı? Yazımızı okumaya devam edin, anlayacaksınız!

Haberin Devamı

Sonunda bir türlü kavuşamadığımız yaz mevsimi geldi. Bir yandan güneş yüzümüzü güldürürken, bunaltıcı sıcaklardan da şikayet etmiyor değiliz. O halde biraz şehrin kaos ortamından uzaklaşmak mümkün. Haydi ne duruyorsunuz, hemen bir tatil planı yapmak için hazırlıklara başlayın.

Modacruz’daki fırsatları yakalamak için hemen tıklayın!

 

HAZIRLIKLAR BAŞLASIN!

Tüm planlar yapıldıktan sonra geriye tek bir şey kalıyor; tatil bavulunuzu hazırlamak! Aslında kolay bir iş gibi görünse de, bazen içinden çıkılmaz bir hal olabiliyor bu faaliyet. O yüzden sizin için plaj stilinde en çok tercih edilenleri söyleyerek işinizi biraz da olsa kolaylamak istiyoruz. O halde haydi başlayalım!

İlk olarak plaj stilinizi tamamlayan parçaları bavulunuza koymayı sakın unutmayın. Peki nedir bunlar? Tabii ki, kimonolar, şapkalar, gözlükler, minicik şortlar ve renkli tişörtlerden bahsediyoruz! Plaj stilinize son dokunuşları yapmak içinse aksesuarlar vurucu bir etki yaratacaktır.

 

Haberin Devamı

PLAJLARDA ASYA ETKİSİ

Plaj stilinizi renklendirin

Kimonolar trend olduğundan beri gardıroplarımızda geniş bir yere sahip oldular. Onları plaj harici sokaklarda da giymeye başladık. Ancak biz onları mayo ve bikinilerle de fazlasıyla yakıştırıyoruz. Bizce onlar plajların en havalısı… O halde kimonoları bavula attık!

Bunların dışında renk renk tişörtleri bavulunuza koymayı ihmal etmeyin. İster mayolarınızın üzerine, isterseniz akşam yemeğe giderken… Daima yanınızda birden fazla tişörtünüz olsun. Özellikle slogan ve armalı olanlar favorimiz. Bunun için Fyi! Design ve Mango gibi markaları inceleyebilirsiniz.

İkinci el Fyi! Design fırsatları için tıklayın!

İkinci el Mango fırsatları için tıklayın!

İkinci el kimonolar için tıklayın!

 

ŞORTSUZ ASLA

Plaj stilinizi renklendirin

Haberin Devamı

Bir diğer olmazsa olmaz parça ise mini şortlar. Jean ya da kumaş… Ne olursa olsun, mutlaka yazın sahilde ya da akşam gezmelerinde size eşlik edecek bir şortunuz olsun. Jean şortunuzu yine Jean gömleklere tamamlayarak sezon trendini üzerinizde taşıyın ve tüm bakışları üzerinize çekin.

İkinci el şort fırsatları için tıklayın!

 

FAVORİ AKSESUARLAR

Plaj stilinizi renklendirin

Plaj stilinize son dokunuşları aksesuarlarınızla yapın. Hasır bir şapka, renkli ve oldukça rahat bir terlik ve olmazsa olmaz güneş gözlükleri ile plaj modasını siz yaratın. Unutmayın; güneş gözlüğü seçiminde yüz tipinize uygun bir model seçmek sizin yararınıza olacaktır. Bizim favorimiz ise pilot modeller. Bunun için Ray Ban markasını inceleyebilirsiniz. Terlikler içinse Havaianas ve Birkenstock markaları favorilerimiz arasında.

Haberin Devamı

İkinci el Birkenstock fırsatları için tıklayın!

İkinci el Havaianas fırsatları için tıklayın!

İkinci el Ray Ban fırsatları için tıklayın!

İkinci el plaj çantaları için tıklayın!

 

O halde plaj stilinizde size fark yaratacak ögeleri öğrendiğinize göre rahat rahat bir şekilde bavulunuzu hazırlayabilirsiniz. Bundan sonra diyecek tek bir söz kalıyor: İYİ TATİLLER!

 

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!