Okumayı sevenlere dekorasyon

Güncelleme Tarihi:

Okumayı sevenlere dekorasyon
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 14:20

Evlerde kitap okuma köşesi çok tercih ediliyor. Okuma esnasında yalnız olmak ise çok önemli. Peki, bu alanlar nasıl olur, nasıl dekore edili

Haberin Devamı

Evimiz bizim için sığınak gibidir. İşte bu yüzden evde hem dinlenmek hem de stresli günümüzü geride bırakmak isteriz. Bunun en güzel yollarından biri de okuma köşeleri! Keyifli bir okuma köşesi yaratmak kime iyi gelmez ki? Elinizde kitabınızla rahatça dinlenebileceğiniz, kahveniz eşliğinde gazetenizi okuyabileceğiniz sakin bir köşe yaratmak herkese iyi gelir. Bu nedenle evinizde bir alanı okuma köşesi haline getirmek ruhunuza da iyi gelecektir.

Okumayı sevenlere dekorasyon


Sessizliğin veya bazen hafif bir klasik müziğin eşlik ettiği, belki de 60'ların 70'lerin slow şarkılarının fonda yer aldığı bir ortamda; belki bir cam kenarı, balkon veya bahçe, hatta bir çadır ya da bir kitaplık dolusu kitabın arasında okumak huzurun şekil bulmuş hali olacak. Okuma alanlarınızı oluştururken ihtiyaç duyduğunuzda üzerine bir şeyler koyabileceğiniz bir sehpaya sahip olmasına da dikkat edin.

Haberin Devamı

Okumayı sevenlere dekorasyon


Yeterli ışık da okumada önemli bir rol oynadığından öncelikle doğal ışıktan faydalanmaya çalışın. Ancak mutlaka sehpanızın üstünde veya ayaklı bir model ile okuma lambanızı unutmayın.

Okumayı sevenlere dekorasyon


Kitap kokusunun aşığı olanlar için, evlerinde yarattıkları ortamlarda konforunu ve şıklığını arttırmak için koltuğunuzu kırlent yastıklarla süsleyebilirsiniz.

Okumayı sevenlere dekorasyon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!