O dünyanın bir numaralı top modeli: Bella Hadid!

Güncelleme Tarihi:

O dünyanın bir numaralı top modeli: Bella Hadid
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 16:30

Şampiyon belli, tüm jüri üyelerinin oyu ona gitti: 2016 dendiği zaman akla kesinlikle Bella Hadid. Çıkışını bu yıl yapmadı ama bu sene efsaneleşti.

Haberin Devamı

Jüri üyeleri:

Sibel Arna/ Hürriyet muhabiri

Aslı Barış/ Hürriyet editörü

Başak Dizer/ Hürriyet yazarı

Ece Sükan/ Hürriyet yazarı

Seda Domaniç/ Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni

BELLA HADID

Şampiyon belli, tüm jüri üyelerinin oyu ona gitti: Çıkışını bu yıl yapmadı ama 2016'da efsaneleşti. Top model anlayışını geri getiren Bella, seneyi zirvede kapadı: Models.com'un 'yılın mankeni' listesinde 1 numara seçilerek ablası Gigi Hadid'i gölgede bıraktı. Vogue dergisinin neredeyse her edisyonunda yer aldı, Calvin Klein kampanyasının yüzlerinden oldu. Victoria's Secret şovunda eski sevgilisi The Weekend'in yanından salınarak geçmesi sansasyon yarattı. Hırsı en büyük silahı... Şöyle anlatıyor 20 yaşındaki model: "Kendime çok sert davranırım. İstediğim bir işi alamazsam hırsımdan hıçkırarak ağlarım!" Tasarımcılar Bella'yı 2017'de ağlatmayacak gibi görünüyor...

O dünyanın bir numaralı top modeli: Bella Hadid

Haberin Devamı

Dilara Fındıkoğlu’nun iddialı çıkışı:

O,dünya modasının yeni Türk süperstarı. nAltı ay içinde ilk önce Rihanna’yı giydirdi, sonra Lady Gaga’yı…  Vogue’dan Dazed&Confused’a tüm prestjli dergilerde yer aldı, tasarımları CR Fashion Book’un kapağını süsledi. Roberto Cavalli’nin başına geçeceği  söyleniyor. Ve 25 yaşındaki tasarımcı, bunları sadece bir sene içerisinde başardı. Bu yıl yaptığı iddialı çıkış, seneye de ihtişamını sürdürecek.

Türkiye’de farklı konsept store’ların yükselişi: Yemek ve alternatif markalardan oluşan konsept mağazalar, bu sene altın çağını yaşadı. Bu mağazaların hedefi, yemekten dekorasyona, ayakkabıdan paltoya her türlü ‘sofistike’ parçayı aynı çatı altında toplamak. Maslak’taki Sanayi 313, Karaköy’deki Mr. Lucky, Nişantaşı’ndaki Room+Rumours ,ShopiGo ve Galatasaray’daki Pera64 trendin iyi örnekleri…

 

Bu trendler çok konuşuldu: 

O dünyanın bir numaralı top modeli: Bella Hadid

Haberin Devamı

*Mavi kan top modeller: İkinci kuşak top modellerin yükselişine şahit olduk bu yıl. Seda Domaniç, süreci şöyle anlatıyor: “Cindy Crawford’ın kızı Kaia Gerber işe Vanessa Paradis-Johnny Depp ikilisinin kızı Lily Rose Depp moda endüstrisine farklı bir hava kattı. Özellikle Lily Rose, Chanel’in yüzü olarak çok başarılı…” Jada Pinkett ve Will Smith’in kızı Willow ise stil ikonu olma yönünde tam gaz ilerliyor.

*Sokağın yüksek modayı ele geçirişi: Demna Gvasalia’nın sansasyon yaratan markası Vetemens ortalığı kasıp kavurdu. Tasarımcı, hemen sonrasında köklü modaevi Balenciaga’nın başına getirildi.

*Babaanne trendi: Vintage görünümlerin,babaanne gibi giyinmenin yeniden cool olduğu bir sene yaşadık. Terlikten kadife bluzlara ‘olgun’ görünüme dair farklı parçalar moda oldu. Bu akımın güçlü temsilcisi, Alessandro Michele yönetimindeki Gucci,  bu sayede yeniden küllerinden doğdu.

Haberin Devamı

*Orman adamının yükselişi: ‘Lumbersexual’ akımı yani oduncu gömlekli, Timberland botlu, saçı sakalına karışmış ‘kalıplı’ erkekler hispter’ların pabucunu dama attı.

Bomber’ım omadan asla: Fendi’nin, Chanel’in, zincir mağazaların hatta ihraç fazlalarının satıldığı pasaj arası dükkanların bu sene ortak noktası, bomber ceketlerdi.

*New York moda haftasında dört defilede yürüyen Günce Gözütok, uluslararası top modelimiz olma yönünde ilk adımlarını attı.


MAGAZİN  

 

 

Bir Bodrum sabahında rastladık magazin bombasına… Şebnem Bozoklu’nun altı yıllık mimar eşi Emre İzer’le boşanma aşamasına geldiği hatta evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. Bozoklu, ayrılık iddialarını geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı. Bebek’te bir kuaförden çıkarken görüntülenen 36 yaşındaki oyuncu, “O kadar mutluyuz ki... Bu haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum” açıklamasını yapmıştı. Bu iddiaların üstüne Bozoklu’nun, eylül başında Bodrum Gündoğan’daki bir villanın bahçesinde genç bir çocukla öpüşmesi ve iç çamaşırlarıyla denize girdiği olay yarattı. Bozoklu, hemen akabinde eşinden boşandı.

 

Haberin Devamı

2) Böyle olur megastarın düğünü: Özel hayatını paylaşmaktan çok hoşlanmayan megastarımız Tarkan, mayıs ayında Tarabya’daki evinin bahçesinde Dilek Pınar’la evlenerek herkesi şoke etti.  Tarkan, aynı ay Almanya’da da bir düğün yaparak mutluluğunu perçinledi.

 

3) Bir garip aşk üçgeni de Ebru Şallı- Sinan Akçıl ve Cem Yılmaz arasında yaşandı.  Eylül 2013’ten beri Sinan Akçıl ile dargın barışık aşk yaşayan Şallı, şarkıcıyımayısta terk eti. Ebru Şallı Ağustos ayında Çeşme’de samimi şekilde birlikte ünlü oyuncu ile görüntülenince kıyamet koptu. Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak ikili bu ilişkiyi hiçbir zaman kabul etmedi. Sinan Akçıl, bu gelişme üzerine Hürriyet Pazar aracılığıyla Ebru Şall’ya bir açık mektup yolladı. Yılmaz- Şallı aşkının bittiği söylendi. Ayrıldıkları konuşulan çift aslında hiç ayrılmadığı ortaya çıktı. Sadece, Sinan Akçıl gibi birileri mektuplar yazmasın, birileri çıkıp ilişki hakkında konuşmasın diye bu süreçte ikilinin çok dikkatli olduğu ve yan yana fotoğraf daha vermediği iddia edildi. İkilinin akıbeti hakkında soru işaretleri sürüyor.

 

 

Haberin Devamı

Magazin gündemi

 

Jüri: 

Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu

Hürriyet Kelebek yazarı Gökhan Kimsesizcan

Hürriyet Kelebek Yayın Yönetmeni Selim Akçin

Hürriyet yazarı Onur Baştürk

Hürriyet muhabiri Hakan Gence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!