Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur?

Güncelleme Tarihi:

Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 15:31

İlkbahar trendiyle de yükselişe geçen vintage parçalar ile modern ve kendinize özgü bir stile sahip olmaya hazır mısınız?

Modern vintage görünüm denilince ilk akla gelen stil ikonları arasında Kate Moss ve Sienna Miller  geliyor. Vintage ve sokak stilinin karışımı olan bu giyim tarzı aslında Amerika'da oldukça popüler!
 
Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur
 
Stilinizde farklılık yaratmak adına İşte bu yazıda nasıl daha modern vintage tarzı görünebiliriz, onu ele alacağız.
 
1- HANGİ DÖNEME AİT VINTAGE STİLİNDEN HOŞLANIRSINIZ, KARAR VERİN! 
 
1920'lerin modası gibi mi görünmek istersiniz; yoksa 50'ler ile 30'ları karıştırmak mı? Belki de biraz Viktoryen stil istiyorsunuz. En başta bu stilleri internetten araştırıp seçiminizi yapın.
 
2- SAÇLARINIZ UZUN MU KISA MI?
 
Aslında bu biraz da sizin nasıl taşıdığınıza göre değişir. Eğer 20'lerden ilham almak istiyorsanız, kısa saçlarınızı bob stili kestirebilirsiniz. Bununla birlikte saçınızın tek tarafı uzun kalırsa tarzınız daha eğlenceli hale gelecektir. 
 
Saçlarınızın uzun kalmasını mı istiyorsunuz, hiç sorun değil! Uzun saçlarınızda su dalgası, hem vintage hem de günümüz kıyafetlerinde daha sevimli görünmenizi sağlayacaktır.
Yenilikleri denemekten korkmayın! Vintage stili benzersiz ve farklıdır. 
 
 
Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur
 
3- İKİNCİ EL VE VINTAGE KIYAFETLER SATAN ONLINE ALIŞVERİŞ PLATFORMLARINDAN VE MAĞAZALARDAN GİYİNİN. 
 
Yurt dışında bazı vintage mağazalar çok pahalıdır. Hemen umudunuzu kaybetmeyin; Türkiye' de online sitelerden ve mağazalardan araştırarak uygun fiyatlı, harika nadir parçaları yakalayabilirsiniz. 
 
 
Bu sene yükselişe geçen vintage trendi sayesinde yeni çıkan koleksiyonların vintage görünümlü kıyafetleri de satın almayı tercih edebilirsiniz. 
 
4- GEÇMİŞE AİT VINTAGE CEKET, HIRKA VE KAZAK SATIN ALIN!  
 
Kazaklar kullanışlı ve rahattır. Salaş kazaklar özellikle yıpranmış gibi görünenler, geçmişin ruhunu yansıtır. Bu parçaları kombinledikçe daha mükemmel görünebilirsiniz.
Deri ceketler ise her kadının gardırobunda olmazsa olmazdır. Hem spor stilinizi hem şık tarzınızı asi ve seksi kılacaktır. 
 
 
 
Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur

 
5- VINTAGE TAKILAR TAKIN! 
 
İnci kolyeler,(gerçeği pahalı olduğu için sahtesini satın alabilirsiniz) , altın kaplama bir broş veya vintage görünümlü ikinci el uzun zincirli kolyeler ilk önerilerimiz arasında. Daha fazla seçenek isterseniz internetten vintage takıları araştırabilirsiniz. 
 
 
Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur
 
6- AYAKKABI SEÇİMİ KİLİT NOKTADIR!
 
Ayakkabılar modern olmalıdır; yüksek topuklu olanları kalın topuklu seçebilirsiniz. Oxford ayakkabılar da çok fazla seçenek sunmasıyla iyi bir seçenek!
 
7- SLIP ELBİSELER GİYİN! 
 
Slip elbiseler (dantel detaylı, düz kesim saten elbiseler) en çok vintage görünen elbiselerdir.  Emin olun ki vücudunuza en çok yakışacak ve sizi iyi hissetirecek en iyi kıyafettir. 
 
Modern Vintage bir görünüme nasıl kavuşulur
 
 
8- YÜKSEK BEL ETEK DENEYİN 
 
Yüksek bel parçalar, vücudunuzun şekli el veriyorsa harikadır. Bu etekler vintage kıyafetlerle çok cool görünür. İltifat toplayacağınıza emin olabilirsiniz, bu yüzden hemen stoklamaya!
 
 
 
Unutmayın, önceliğiniz kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz kıyafetleri giymektir. Kıyafetlerinizde yapacağınız harika vintage dokunuşlarla modern bir stile sahip olacağınızdan eminiz. 
 
 
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!