Modanın şerifi: Milka Karaağaçlı

Güncelleme Tarihi:

Modanın şerifi: Milka Karaağaçlı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 13:23

Yıldızın uğuruna ve gücüne inanan Milka Karaağaçlı yeni koleksiyonunda şerif yıldızından ilham aldı. Yeni koleksiyon Bebek’te cadde üzerinde açtığı yeni mağazada görülebilir.

Haberin Devamı

Bundan tam altı sene önceydi. Milka Karaağaçlı’nın ve markası Kısmet’in adı bir şehir efsanesi gibi kulaktan kulağa yayıldı.  

Bebek’te karakolun tam yanındaki merdivenlerden, 100 basamak tırmanarak ulaşılan eski bir köşkün giriş kadında Milka adında bir kadın pembe altından minimal takılar tasarlayıp satıyordu. Gizli saklı olması, keçi misali eforla ulaşılması, takıların farklı dokusu herkesi cezbetti.

Modanın şerifi: Milka Karaağaçlı

"Yerli yabancı fark etmez ünlülere hediye etmiyorum. Çünkü kendimden de biliyorum ki hediyenin kıymeti gerektiği kadar bilinmiyor. Yüzde 50’si de olsa bir bedel ödemeliler ki değerini bilsinler."   

 

Haberin Devamı

Bir de üstüne dönemin popüler dizisi Aşk-ı Memnu’da Behlül Bihter’e Milka’nın tasarımı bir kolye hediye edince kolye ‘Bihter Kolyesi’ olarak patladı. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Nişantaşı Abdi İpekçi’de bir mağaza açıldı. Yerli yabancı pek çok ünlü Kısmet takmaya başladı. Cameron Diaz, Megan Fox, Naomi Watts ve son olarak Madonna Milka’nın tasarımlarını taktı.  

Karaağaçlı, kızı Mayra’dan aldığı ilhamla tasarladığı harfli yüzükleri kısa bir süre önce satışa sunmuştu. Markanın Instagram hesabında paylaşılan M yüzüğü, Madonna’nın da başstilisti B. Akerlund’un dikkatini çekti. Madonna için bu yüzükten sipariş eden Akerlund, Kısmet By Milka’yı Hollywood’un radarına sokmuş oldu.

YILDIZIN GÜCÜ

Modanın şerifi: Milka Karaağaçlı

Milka Karaağaçlı son altı yılda bir yandan Kısmet markasını büyütürken bir taraftan da iki çocuk doğurdu. Kızı Mayra 2 yaşında, oğlu Mateo altı aylık. “Peş peşe doğurmak planladığım bir şey değildi ama gerçekten kızımın bir kardeşi olsun istedim. Onu o kadar çok sevdim ki yalnız kalmasın dedim. Bir yaşındayken tam eski kiloma geri döndüğüm anda bir bakmışım tekrar hamileyim. Ben iş hayatında da özel hayatta da buna inanıyorum. Çok istemek çok önemli. Yürekten istediğiniz her şey mutlaka olur.” 

Haberin Devamı

Amerika’da ve Dubai’de pek çok önemli mağazada satılan Milka son mağazasını geçen hafta açtı. Bebek sırtlarında başlayan macera nihayet caddeye indi.

Modanın şerifi: Milka Karaağaçlı

Dekorasyonu 3.5 ay süren mağazada takılar bir sanat eseri gibi sergileniyor. Mermer ve ayna ağırlıklı dükkânın kapısındaki yıldız Kısmet’in logosu, rafların rengi ise logonun rengiyle birebir. Kapıdan girince tam karşınızda duran barda ikram edilen güzel kahveler ve kurabiyelerle farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak arzulanıyor. Bebek mağazasıyla birlikte Kısmet’in yeni koleksiyonu da hazır. Her yıl bir yıldızdan ilham alan Milka Karaağaçlı bu kez şerif yıldızını seçmiş. “Yıldızın şansına ve gücüne inanıyorum. Geçen sene o kadar çok Dallas’a gittim ki şerif yıldızını seçmezsem olmazdı. Şu an modada da püsküller ve kovboy çizmeleri var. Ben püskül trendini takılara da uyguladım. Şerif yıldızı ve armalar kullandım” diyen Milka, gitgide güçlenen günümüz kadınına bu koleksiyonun çok yakışacağını düşünüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!