Kot Etekle Yaratıcı Kombinler Yapmanın İpuçları

Güncelleme Tarihi:

Kot Etekle Yaratıcı Kombinler Yapmanın İpuçları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 11:47

Hem yaz hem de kış mevsiminde giyilebilen kot eteklerle en havalı siz olmak istiyorsanız önerilerimize mutlaka göz atın...

Haberin Devamı

Yaz aylarının en havalı giyim parçalarından biri olan kot etekler, rahat kombinlenme avantajlarıyla da oldukça popüler. 90'lı yıllarda moda olan kot etekler günümüze kadar pek çok farklı kombin çeşidi ile güncellenerek gelmeyi başaran parçaların başında geliyor. Dar kot eteklerden bol olanlara, yüksek bellilerden düşük bellilere kadar pek çok modelde kot eteğe mağazalarda rastlamak mümkün.

Kot Etekle Yaratıcı Kombinler Yapmanın İpuçları

KOT ETEKLERİ DOĞRU KOMBİNLEME YOLLARI:

Rahat ve konforlu bir parça olan mini kot etekleri basic t-shirtlerle yaz aylarında kombinleyerek son derece cool bir görüntü elde edebilirsiniz. Kombin altına beyaz sneakerlar veya bilekten bağlı sandaletler giyerek görünümünüzü çarpıcı hale sokabilirsiniz. Çanta seçiminizi ise omuz askılı ve küçük modellerden yana kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

A forma sahip kot etekleri kısa kesimli bluzlerle kombinleyerek seksi ve bohem bir görünüme kavuşabilirsiniz. Saçlarınıza romantik dalgalarla şekil verebilirsiniz. Ayakkabı tercihi olarak ise bohem sandaletler şık kombininizi tamamlar.

Kot Etekle Yaratıcı Kombinler Yapmanın İpuçları

Midi boy önden düğmeli kot eteklerinizi çizgili bluzlerle kombinleyerek retro bir hava yakalayabilirsiniz. Bu kot etekleri kot gömleklerle kombinleyerek daha tarz bir görüntü oluşturmak da mümkün. Ayakkabılarınızı ise topuklu sandaletlerden seçerek daha feminen bir havaya bürünebilirsiniz.

Dar kesim kısa kot eteklerle uzun salaş hırkalar da oldukça hoş bir ikili oluşturur. Bu kombini uzun çizmeler veya sneakerlarla tamamlayabilir ve görünümünüzü farklı kılabilirsiniz.

Kot Etekle Yaratıcı Kombinler Yapmanın İpuçları

Önden düğmeli kot kalem eteklerle beyaz gömlekler veya feminen bluzler seçerek daha kadınsı ve seksi bir havaya bürünebilirsiniz. Bu tip bir kombinle topuklu stiletto veya topuklu bootieler doğru seçimler olacaktır.

Haberin Devamı

Mini kot etekleri bol kot ceketlerle kombinleyerek spor bir şıklığa imza atabilirsiniz. Ayakkabı seçimi olarak sneakerler bu kombini tamamlarken son zamanların trendi sırt çantaları sizi dikkat çekici yapar.

Yırtık kot eteklerinizin asi stilini tamamlamak için deri ceket ve deri çantalar ile kombinleyerek grunge bir stil oluşturabilirsiniz. Bu kombini topuklu bootie veya stilettolar ile tamamlayarak deri aksesuarlarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz.

Kış aylarında ise salaş kazaklar ve opak çoraplar eşliğinde dar kot eteklerinizi giyebilir ve cool bir stil oluşturabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!