Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz!

Güncelleme Tarihi:

Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 14:58

Makyaj ve bakım için birçok ünlü ve seksi kadından öneriler alıyoruz, peki ya tarihteki ünlü ve güzel kadınlar? Biz neden bu sırları keşfederek onlardan faydalanmayalım?

Haberin Devamı

Güzellik denince ilk akla gelen isim hüç kuşkusuz Kleopatra. İşte güzelliği ve cesaretiyle tanınan Kraliçe Kleopatra’nın güzellik sırlarından bazıları...

Süt ve baldan gelen güzellik

Bal ve süt, tarih boyunca kadınların vazgeçilmez güzellik sırlarından olmuştur. Bal, antibakteriyel özelliği ile cildi temizler ve nemlendirici özelliğe sahiptir. Vitamin ve mineral yönünden de zengindir. Sütün ise cildi beslediği, içeriğindeki laktik asit ile ciltteki yağ oranını dengelediği ve ipeksi bir cilt sağladığı bilinmektedir.

Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz

Görünüşe göre, Kleopatra’nın en gözde güzellik ürünleri süt ve balmış!

Organik süt ve bal özleriyle geliştirilen bakım seti için tıklayın!

Haberin Devamı

Üzümlü yüz bakımı
Kleopatra’nın bir diğer güzellik sırrı üzüm bakımıdır. Üzüm, antioksidanlar içerir ve bu cildinizin daha sağlıklı görünmesini sağlar. Ayrıca cildinizi rahatlatır ve stresten daha az etkilenmesine yardımcı olur.

Doğal üzüm özlü cilt bakım serisi için tıklayın!

Parfümü

Ylang Ylang çiçeğinin yoğun, baştan çıkarıcı kokusu, eski zamnalardan beri aşk ve duygusallıkla ilişkilendirilmiştir. Endonezya dilinde ‘çiçeklerin kraliçesi’ anlamına gelen Ylang Ylang’ın aynı zamanda afrodizyak etkisi olduğuna da inanılmaktadır.

Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz

Güzelliği ve cesaretiyle tanınan Kraliçe Kleoptra, Romalı general Marcus Antonius’u etkilemek için Ylang Ylang çiçeğinin kokusunu kullanmıştır. Nil nehrinde teknesiyel dolaşırken kıyıda duran Antonius’u gören Kleopatra nedimelerine yelkenlere bu özel kokuyu serpmelerini emreder. Nehri kaplayan bu güçlü ve başan çıkarıcı kokunun etkisinde kalan Marcus Antonius o anda Kleopatra’yı görür ve delicesine açık olur.

Mısır Kraliçesi Kleopatra’nın en sevdiği koku olan Ylan Ylang özünü kalbinde taşıyan Possess Eau de Parfum için tıklayın!

Haberin Devamı

Aksesuar

Kleopatra kadar çarpıcı bir görüntü için de güzelliğinizi tamamlayan şık ve etkileyici aksesuarlar kullanabilirsiniz. Bunun için karşı konulmaz bir cazibe yaratan, yılan derisi desenli, altın rengi işlemeli ve oldukça gösterişli Possess el çantası harika bir seçim olacaktır. Dilerseniz bu çarpıcı görüntünüzü altın renkli Possess küpeler ve yine altın renkli, çift burgulu Possess bileklik ile tamamlayabilirsiniz.

Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı olabilirsiniz

Altın rengi ve şık tasarımlı aksesuarlar için tıklayın!

Artık Kleopatra kadar güçlü ve baştan çıkarıcı bir etkiye sahipsiniz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!