Kıyafete daha az para harcamak sandığınız kadar zor değil!

Güncelleme Tarihi:

Kıyafete daha az para harcamak sandığınız kadar zor değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 12:17

Alışverişi hepimiz çok seviyoruz. Yeni kıyafet ve ayakkabılar alarak kendini iyi hissedenlerin sayısı hiç de az değil. Son dönemlerde ise alışverişi mantıklı ve belirli bir bütçe dahilinde yapmak önem kazanmaya başladı. Doğru stratejiler ile daha az para harcayarak da şık görünebilirsiniz. İşte az para harcayarak şık görünmenin yolları...

Haberin Devamı

1. Neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin

Her sezon dolabınıza göz atarak hangi ürüne neden ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gereksiz alışveriş yapmanızı önler. Gerçekten ihtiyacınız olan ürünleri belirleyerek bu ürünleri not alın ve ihtiyacınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

Kıyafete daha az para harcamak sandığınız kadar zor değil

2. Klasik parçalara yatırım yapın

Kaliteli ve klasikleşmiş parçalar olan beyaz gömlek, siyah stiletto ve trençkot gibi parçalara yatırım yaparken bütçeniz dahilinde en kaliteli olana yönelin. Bu tür parçalarla sonsuz kombin seçeneği yapabilme şansınız olduğu için alışveriş yaparken klasik parçalara ve klasik renklere yönelmeyi tercih edin.

Haberin Devamı

3. Outlet'lere göz atın

Outlet'ler bir önceki sezon ürünlerini oldukça indirimli fiyatlara bulabileceğiniz yerler. Outlet mağazalar çoğu zaman şehrin dışında yer alsa da sezon alışverişi için üşenmeyip buralara göz atmanızda fayda var.

Kıyafete daha az para harcamak sandığınız kadar zor değil

4. İkinci el ürün satan sitelere bakın

Son zamanları trend alışveriş kültürü olan ikinci el ürün satan sitelere mutlaka bakın. Az kullanılmış lüks ürünleri rahatlıkla üçte bir fiyatına bulabileceğiniz bu platformlarda pazarlık şansınız da var. Belki uzun zamandır aradığınız bir çantayı bu platformlarda bulabilirsiniz.

5. İndirim sezonlarını es geçmeyin

Artık indirimlerin sezon ortasında başladığı düşünülürse sezon başında alışveriş yapmak yerine beğendiğiniz sezon ürünlerini indirim zamanında satın almak çok daha akıllıca ve bütçe dostu bir davranış. Markaların indirim tarihlerini tespit ederek beğendiğiniz ürünü çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Kıyafete daha az para harcamak sandığınız kadar zor değil

6. İyi bir terzi edinin

Dolabınızda uzun süredir kullanmadığınız ve modası geçmiş ürünleri tespit ederek onlara yeni bir hava katabilir ve giymediğiniz ürünleri tekrar giyme şansı yakalayabilirsiniz. İyi bir terzi ile anlaşarak kıyafetlerinize yeni tasarımlar ve dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Uzun süredir kullanmadığınız deri ceketinizin boyunu kısaltarak ceketinize daha trend bir görünüm verebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!