Kitaplarınız ne kadar dekoratif?

Güncelleme Tarihi:

Kitaplarınız ne kadar dekoratif
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 01:18

O çok değerli kitapların ev dekorasyonunda nasıl bir etki yarattığını, bütünlüğün bir parçası haline nasıl geldiğini hep beraber inceleyelim…

Haberin Devamı

Son zamanlarda kitapları okumak ve kütüphanemizde sergilemek dışında da kullanır olduk. Masa, dresuar, orta ve yan sehpa üzerlerinde dekorasyon amaçlı olarak da kitaplardan faydalanıyoruz artık. En çok orta sehpa dekorasyonuna yakıştırdığım kitaplar, sehpa üzerindeki objelerin boylarını yükseltmek, dekorasyona simetri katabilmek, tarz yaratmak ve renklendirmek için kullanılıyor.

Kitaplarınız ne kadar dekoratif


Her kitabı dekorasyon amaçlı kullanmak mümkün değil elbet. Bunun için piyasada maddi değeri çok da yüksek olmayan çok sayıda ciltli kitap var şu an. Dekorasyonla ilgili kitaplar, gezi kitapları, sanat tarihi, dekorasyon dergileri bu iş için ideal olabilir.

Haberin Devamı

Kitaplarınız ne kadar dekoratif


Dekorasyon stiliniz modern, country, rüstik ya da eklektik olabilir. Dekorasyon stilinize göre, dekoratif amaçlı kullanacağınız kitabı seçerken dikkat etmeniz gerekiyor.

Kitaplarınız ne kadar dekoratif

Dekorasyon stiliniz ne olursa olsun mutlaka bir karakteri olmalıdır. Bu sizin zevkinizi, beğenilerinizi, kişiliğinizi yansıtır.

Kitaplarınız ne kadar dekoratif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!