Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay

Güncelleme Tarihi:

Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 12:48

Bu kış erkekler hiç olmadığı kadar şık ve göz alıcı olacak. İşte 2017 kışında erkeklerde öne çıkan 9 detay...

Haberin Devamı

Modayı yakından takip eden ve iyi görünmeye önem veren beyler için de her sezon yeni parçalar, kumaşlar ya da desenler moda oluyor. İşte bu kış öne çıkacak 9 detay:

Erkekler de Çiçek Açacak

Kim demiş “Çiçek desenini sadece kadınlar kullanabilir” diye? Bu sezon gömlekler, ceketler ve pek çok erkek aksesuarı çiçek açacak. Gardırobunuza tarzınıza uygun renkte ve tasarımda çiçek desenli bir parça eklemeyi unutmayın.

Geçmişe Küçük Bir Yolculuk

Son birkaç yıldır retro kıyafetlerin trend olduğu moda dünyasında bu sezon en nostaljik kombinler şık beyler tarafından oluşturulacak. Zevkinize göre balıkçı yaka kazaklar, renkli ceketler, eşarp fularlar, cep mendilleri ya da geniş paça pantolonlar arasından seçim yapıp bu trendin gerisinde kalmayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay

En Asil, En Moda Renkler

Kış sezonunda erkek modasının gözde renkleri bordo ve yeşilin koyu tonları oldu. Ancak her zaman olduğu gibi siyah, lacivert ve toprak tonları da bu senenin en trend tasarımlarında kendine yer bulacak.

Kadifenin Muhteşem Etkisi

Yeni sezonda dekorasyondan kıyafete, tüm moda trendlerine damgasını vuran en önemli detay kadife. Kadife kumaştan yapılmış pantolon ve ceketler ise bu kış gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken kıyafetler arasında yer alıyor. Modern ve asil bir görünüm için kadife kıyafetlerden faydalanabilirsiniz.

Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay

Bir Beden Büyük Olsun

Özellikle kazak, hırka, palto ve pantolonlarda görülen “oversize” modası; salaş, havalı, şehirli erkek görünümü yakalamak isteyen beylerin favorisi olacak. Oversize bir parçayı bedeninize uygun şekilde oturan kıyafetlerle tamamlayarak yalın ve modern kombinler oluşturabilirsiniz.

Bomber Ceket Furyası

Pilot ceketlerinden esinlenerek hazırlanan, bol kolları bilekte darlaşan bomber ceket modelleri, bu sezon biraz farklı olarak tasarlanıyor. Saten, kadife, parıltılı ve hatta ipek kumaşlarla ya da detaylarla hazırlanan bomber ceketleri, yıldız parça olarak kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay

Postallar Geri Döndü

Yeni sezonun gözdesi erkek postalları, özellikle acı kahve renklerde tasarlanmış, tabir-i caizse kaba görünümlü modelleriyle öne çıkıyor. Bu sezonda trend ve karizmatik bir kombin yaratmak için oversize pantolon, balıkçı yaka kazak, bomber ceket ve postallarınızdan yararlanabilirsiniz.

Askeri Ögeler Revaçta

Subay ceketlerinden askeri paltolara, militarist gömleklerden postallara kadar hem kıyafet hem aksesuarlarda görülen akım pek çok kombinde yer bulacak gibi görünüyor. Erkeksi yanınızı öne çıkaracak askeri ögeleri, ölçülü bir şekilde kullanmaksa tarzınızı kaybetmemenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Kışın erkek modasına öne çıkan 9 detay

Hem Modern Hem Nostaljik: Ekose

Bu kış sezonunda erkek modasında favori kumaş kadife, favori desense ekose olacak. İskoç rüzgarları estirecek ekose dış giyim ürünleri ceketten paltoya, kabandan mantoya pek çok kıyafette yerini alıyor.

BAKMADAN GEÇME!