Kışın çiçekli kombinlerle renklenin!

Güncelleme Tarihi:

Kışın çiçekli kombinlerle renklenin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 14:46

Soğuk kış günlerinin kasvetli havasına enerji katan çiçekli kombinler bu sezon oldukça trend. İşte çiçekli kombin yapmanın sırları...

Haberin Devamı

Çiçekli kombinler yaz aylarıyla ilişkilendirilse de floral desenleri artık kış aylarında da bolca görmek mümkün. Kış mevsiminin kasvetli havasına enerji ve dinamizm katan yeni çiçek modası ile kışın hem romantik hem de şık görünmek sizin elinizde. Kış aylarında içinizi açacak olan bu trende şans vermenin tam zamanı.

1. Gece elbiselerinde çiçek motifleri

Tasarımcılar son dönemlerde çiçek motiflerini gece kıyafetlerinde dev detaylar olarak kullanıyor. Çiçek açan drapeli omuz detayları, bel kısmında yer alan zarif çiçek detayları ve elbisenin etek kısmında yer alan minik çiçek motifleri kış aylarında romantik bir şıklık yakalamak isteyenlere davetler için en iyi alternatifler olarak sıralanıyor.

2. Floral sweatshirtler

Floral desenlere sahip olan modern parçalar arasında son dönemlerin gözde giyim parçalarından olan sweatshirt'ler de kendine yer ediniyor. Çiçek desenli sweatshirt'ler ile uçuşan diz altı etekleri birlikte giyerek cool ve romantik görünmek mümkün.

Haberin Devamı

3. Ceketlerde floral esinti

Kış aylarında ceket kenarları canlı renklerde minik çiçek motifleri ile kışa adeta meydan okuyor. Ceketlere zarif ve elegan bir görünüm katan bu formlar ayrıca çiçek baskısına sahip olan ceketlerle daha da vurgulu bir hale geliyor.

Kışın çiçekli kombinlerle renklenin

3. Çiçek desenli pantolonlar

Büyük çiçek desenlerinin yer aldığı pantolonlar bu sezonun en çarpıcı trendleri arasında. Cazibeli çiçek desenlerine sahip pantolonları sade görünümlü parçalarla destekleyerek bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

4. Çiçek desenli sneaker'lar

Kalın tabanlı ve geniş sneakerlar kış aylarında sokak modasının en iddialı ayakkabı modelleri arasında. Çiçek desenli renkli sneaker'lar ile en cool parçaları bile bohem bir havaya sokmaya ne dersiniz? Jean pantolonlarla birlikte giyilen bu sneakerlar vücudu saran yün elbiselerle de harika bir kombin oluşturuyor.

Kışın çiçekli kombinlerle renklenin

Haberin Devamı

5. Floral desenli kazaklar

Çiçek desenli kazaklarla pastel tonların romantik havasını kış mevsimine taşıyın. Soft renklerin hakim olduğu kazakları yakın toprak tonlarında pantolon ve eteklerle tamamlayabilirsiniz.

6. Floral detaylı kabanlar

Uçuk renklerin hakimiyetini kış aylarına taşıyan floral palto ve kaban modelleri ile romantik bir kış geçirebilirsiniz. Eğer fazla iddialı bir görüntü istemiyorsanız çiçek desenlerini küçük motifler halinde kabanlarınıza ekleyebilir ve romantik bir dokunuş katabilirsiniz.

Kışın çiçekli kombinlerle renklenin

7. Çiçek detaylı etekler

Romantik şıklığın en kolay giyim parçaları arasında uzun etekler bulunuyor. Çiçek desenli eteklerle boğazlı kazakları giyebilir ve fark yaratan bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!