Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi

Güncelleme Tarihi:

Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 16:58

Türk kadını dünya güzellik ortalamasına bakıldığında fena bir yerde değil. Tek problemimiz boyumuzun biraz kısa olması. Yoksa değme güzellere taş çıkaracağımız bir gerçek. Neyse ki çoğumuzun hayatı grup resimlerinde en önde olmaya çalışarak ya da gardırobun üstüne ulaşacağım diye tabureyle dolaşmakla da geçse de iyi bir dolapla bu boyla da güzel ve alımlı görünmek mümkün. Önemli olan dolabınızdan eksik etmemeniz gereken bu kıyafetleri iyi bilmek.

Haberin Devamı

Çok uzun (veya kısa) olmayan paçalar

Bir trençkotla ya da uzun bir ceketle dar bir pantolonu kombinlediğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli şey proporsiyona uyup uymadığınızdır. Bu nedenle özellikle düz bir ayakkabı seçtiğinizde paçalarınızı ayarında kıvırarak güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu ayar için bileğinizin görünmesi yeterlidir. Daha fazla kıvırmak bacak boyunuzu daha da kısa gösterir.

Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi

Platformlar

Kısa boylusunuz diye ince topukluların üzerinde saatlerce işkence çekmenize gerek yok. Bunun yerine maaşınızın büyük bir bölümünü şık platform tabanlara harcayın. Ayak bileğinden bağlı olan modeller ve daha geniş topuklar sizi hem rahat ettirir hem de dilediğiniz insanla göz teması kurabilmenizi sağlar. Eğer kısa boylu bir kadınsanız platform topuklar sizin en değerli varlıklarınızdır. Onlara dolabınızda büyük bir yer açın.

Haberin Devamı

Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi

Ayaklarınızı kapatan geniş paçalı pantolonlar

Platform ayakkabıların üzerine giyilebilecek en seksi ve rahat giysilerden biri kuşkusuz ayaklarınızı kapatan geniş paçalı ve rahat bir kumaştan biçilmiş pantolonlardır. Bu pantolonlar hem bacak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar hem de platform topuklar için iyi bir kamuflajdır. Geniş paçalı pantolonların diğer bir güzel tarafı ise bacaklarınızı ince gösterir ve beliniz daha ince durur.

Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi

Bol paçalı kot pantolonlar

Mükemmel bir şekilde kombinlenen kot pantolon kadar rahat bir şey yoktur. Günlük hayatta bol bol tercih edeceğiniz bu kot pantolon, boyunuzu küçük bir göz yanılgısıyla istediğiniz dereceye getirecek iyi bir seçim olmalıdır. Bu nedenle yine bol paçalı pantolonlardaki gibi kot pantolon seçimlerinizi kalçaya oturan ancak paçanıza doğru bollaşan modellerden yapmalısınız. Düz boru paçalar ya da bol paçalar sizin için biçilmiş kaftandır.

Haberin Devamı

Kısa boyluları kurtaracak 5 muhteşem kıyafet hilesi

V yakalı bir bluz

Baş aşağıya üçgen bir yaka odak noktasını yaka bölgesine getirir ve belinizden uzak tutar. Bu ufak gövdeli bir kadın için çok daha orantılı bir görüntü sağlar. Bu nedenle hemen her mevsimde kullanabileceğiniz, müşteri toplantısından kızlarla buluşmaya her yerde giyinebileceğiniz böyle bir bluzunuz dolabınızda mutlaka olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!