Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

Güncelleme Tarihi:

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 12:58

Bu kış modaya uygun birbirinden şık kıyafetler raflardaki yerlerini çoktan aldı. Peki, 2017 sezonunda adından söz ettirecek olan kıyafetler hangileri?

Haberin Devamı

Kış mevsimi kendini gösterdikçe moda alanında da yenilikler teker teker vitrinleri süslüyor. Geçen sezondan izler taşıyan trendlerin yanında bu sezon ortaya çıkan yeni trendler de mevcut. Sezon trendlerini klasik parçalarla birleştirerek güncel bir görünüme imza atabilirsiniz.

İşte sezonun en dikkat çekici trendleri:

1. Kabarık montlar

Geçen sezondan etkisini gösteren oversize giyim akımının en etkili parçalarından biri olan kabarık ve şişme montlar bu sene kış aylarına damga vurmaya hazırlanıyor. Bu tür montları minimal parçalarla kombinleyerek görüntünüzde en dikkat çekici parça olarak montunuza başrolü verebilirsiniz.

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

2. Mor renk

Haberin Devamı

Bu kış morun her tonunu görmek mümkün. Bu trendi özellikle kadife parçalarda uygulayarak iddialı ve hoş bir görünüme ulaşabilirsiniz.

3. Kadife

Tüm ihtişamı ile sokakları saran kadifeye etek ve bluz gibi parçaların yanı sıra şapka ve çantalarınızda da yer vererek kadife şıklığını aksesuarlarınıza taşıyabilirsiniz.

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

4. Parlak malzemeler

Lateks ve rugan gibi parlayan malzemelerin her türlüsü bu sezon oldukça güncel bir görünüm sunuyor. Sade parçalarla parlak parçaları bir arada kullanabilirsiniz.

5. Işıltılı elbiseler

Simli ve boncuklu elbiselere bu sene şans verebilirsiniz. Gösterişli bir tarza adım atmak için simli aksesuarlarla bu trende başlayın.

Â

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

6. Fırfırlı omuzlar

Yaz aylarında bolca giydiğimiz fırfırlı gömleklerin yerini geniş ve gösterişli yakalara sahip kazaklar aldı. Fırfır detayları kışın da kazak ve bluzleri süslemeye devam ediyor.

7. Spor montlar

Geniş kesimli spor montlar bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. Bomber ceketlerden uzun ve salaş modellere kadar değişik aternatifler sportif şıklığı yakalamak için ideal.

Haberin Devamı

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

8. Verev yaka

Verev yaka bluzlerden gömleklere, kazaklardan trençkotlara kadar her türlü parçayı vitrinlerde görmek mümkün. Siz de bu trendi verev yaka bir paraya yatırım yaparak uygulayabilirsiniz.

9. Oversize kazak

Geçtiğimiz yıl moda dünyasına adım atan oversize kazaklar bu sene de trend listesinde yer alıyor. Dökümlü kazakları dar jean ve dar eteklerle kombinleyebilirsiniz. Görüntünüzü daha derli toplu kılmak için kazağınızın beline kemer bağlamayı deneyin.

Kış sezonundan çarpıcı 10 trend

10. Trençkot

Bu kış trençkotlar çok çeşitli. Salaş modellerin yanında renkleri ile içimizi ısıtan trençkot modelleri de oldukça moda. Zevkinize göre bir trençkotu gardırobunuza ekleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!