Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası!

Güncelleme Tarihi:

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 01:14

“Haydi bu hafta sonu dağa gidiyoruz” diyen kayak profesyoneli arkadaşınıza “Bu iş bana kaça patlar” diye soramıyorsanız üzülmeyin. Sizin için kapsamlı bir rehber hazırladık.

Haberin Devamı

Biliyoruz: Kayak yapmak zevkli ama çok da hesaplı değil. Özellikle de modası... Bir tarafta Chanel, Dior gibi dünyaca ünlü moda markalarının 2 bin dolarlık kar botları, 5 bin dolarlık kayak takımları diğer tarafta modayı değil fonksiyonelliği önemseyen outdoor markaların ürünleri. Kayak yapmak için dağa gidilecekse hem en trendy olanı hem de üşütmeyeni tercih etmekten yanayız. Bütçenize uygun kombinleri yapmak için şu parçalara göz atın

Yana yakıla beklediğimiz kış indiriminden alamayacağınız tek ürün, kayak ürünleridir. O sebeple boşuna beklemeyin, mart ayına kadar kayak ve board malzemelerinde indirim olmayacaktır. Kayak tatili planınız varsa hemen bu hafta sonu alışverişe başlayalım!

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası


* Kayak ve board kıyafetlerinde ve özellikle montlarda punk tarzı çok moda. İddialı parlak renkler, kırmızının tonları, dijital desenler, siyah-beyaz geometrik desenler, çizgi roman karakterleri, kolajlar, ekose, asdesenler ön planda. Bu sezonun yeni trendi ise etnik trend. Bu sebeple çok renkli etnik desenlerde aksesuar ve mont bulursanız alın.

* Türkiye’de bu konuda çok çeşitli kıyafet bulmak zor. Hâlâ kayak ve board sporu ülkemizde çok yaygın değil. Ama siz, farklı farklı mağazalardan ürünleri alıp kombinlerinizi kendiniz yapın. Yaratıcı olsun. Birbirine uymayan renkleri kullanabilir, renkli şapka ve berelerle kıyafetinizi zenginleştirebilirsiniz. Ya da internetten aksesuar siparişi verebilirsiniz.

UCUZUNDAN PAHALISINA NEREDE NE VAR?

Haberin Devamı

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası

Wedze bere 24.95 TL, The North Face mont 599 TL, Tchibo üst 99.95 TL, Columbia pantolon 580 TL, Decathlon eldiven 19.95 TL, Cebe / Adventure Republic gözlük 154.99 TL, 2AS mont 489 TL


* Boyner mağazalarına uğramadan kayak kıyafetleri almayın. Çünkü sadece birçok farklı marka değil aynı zamanda birçok yan ürünü de orada bulabilirsiniz. Termal içlikler, kayak çorapları, kar gözlükleri ve kask alabilirsiniz. Boyner’de Columbia, Nike, Iguana, Adidas, Salomon, Chimsee, Puma, Converse, Icetech, Rossignol ve Uvex markalarının ürünleri satılıyor.

* Napapirji markası kışın size kayak ve dağ sporları için son teknoloji ve son moda ürünler sunar. Sıcak tutma ve kalite garantisi ile.

* Sport Point, daha çok profesyonel markaları ve biraz daha pahalı mont ve takımları satar. Ama teknik özellikleri de profesyoneldir. Rossignol, Burton, Zembla, Billabong, Vans, Salice ve Olang gibi markalar var.

Haberin Devamı

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası


* İntersport, her türlü spor ve outdoor kıyafetini satar. Kayak için bir bölümlerini ayırmışlar, aksesuarları bol. O’Neill markası rengârenk montları ve pantolonlarıyla daha moda bir marka. Killy, Daysee, Columbia, Nevica ve Online markalarına bir bakın.

* Kayak ve board ekipmanlarında uygun fiyatlar arıyorsanız Decathlon’larda çok çeşit var. Dönmeyi kolaylaştıran özel kenar kesimli, hafif ve kontrolü kolay kayaklar; ısı yalıtımı sağlayan özel tabanlı kayak ayakkabıları; çantayı sırttan öne geçirmeyi kolaylaştıran Reverse teknolojisiyle üretilmiş, tasarım ödüllü kayak ve snowboard sırt çantaları var.

Haberin Devamı

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası


* Yazın surf, kışın kayakta yaratıcı desenlerin sahibi Quicksilver özellikle erkekler için harika snowborad montları ve eldivenler ve sırt çantaları her sezon bulunuyor. Desenli ve çok renkli.

* Bogner markası da kayak için özel bir markadır. Pahalı ama evladiyeliktir.

* Colombia, yeni termal teknolojisi Omni-Heat ile soğuk havalarda sizi sıcak tutarak, ısı kaybının engellenmesine yardımcı oluyor.

Kış indiriminin uğramadığı tek yer: kayak dünyası


* Adidas ürünlerini ve Adidas için üretilen, tek tasarımcı kayak kıyafetleri olan Stella McCartney marka ürünleri atlamayın. Climawarm ve climaproof teknolojisi Adidas için üretilmiş.

* Tchibo’da cok uygun fiyatlı birkaç ürün bulabilirsiniz. Mont, kayak pantolonu ve eldiven ihtiyacınız varsa bir göz atın.

* Paraya kıyacaksanız Beymen’in, Prada’nın ve Moncler’in kayak kıyafetlerine ve özel kar montlarına da bakmayı unutmayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!