Instagram'ın moda ikonları

Güncelleme Tarihi:

Instagramın moda ikonları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 14:39

Instagram'da paylaşımlarıyla milyonlara ulaşan ve modaya yön veren isimleri takibe almanızda fayda var!

Haberin Devamı

Chiara Ferragni

Radarımıza takılan ilk isim Chiara Ferragni. Onu henüz keşfetmediyseniz büyük kayıp. Model ve moda blogger’ı olan Ferragni sosyal medyada gerçek bir fenomen. Hatta kendi adıyla yarattığı bir de markası var: The Blonde Salad. Takipçi sayısı ise inanmayacaksınız ama iki milyonu aşmış durumda! Ne diyelim; darısı başımıza…

Instagramın moda ikonları

Man Repeller

Evet Chiara Ferragni gibi sapsarı saçları, mavi gözleri olmasa da Man Repeller stiliyle gerçek anlamda fark yaratıyor. Onun için güzelliğin çok ötesinde bir karizmaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Markaların son tasarımlarından, moda haftalarından, özel etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız Man Repeller bu konuda rehberiniz olabilir.

Haberin Devamı

Instagramın moda ikonları

Zanita

Kendisinden Avusturalyalı bir moda ikonu şeklinde bahsetsek abartmış olmayız. Zanita özellikle sokak stili söz konusu olduğunda kesinlikle takip edilmesi gereken bir isim. Gerçek bir ilham kaynağı! Onun kombinlerini günlük hayatınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Sade ama cool tarzıyla Zanita da Instagram’ın moda gurularından.

Instagramın moda ikonları

Nicole Warne

Çekik gözleri ve yenilikçi stiliyle adeta “ben buradayım” diyen Nicole Warne, giydiği her şeyi kendisine yakıştırmayı biliyor. Gözlemlerimize dayanarak modayı birkaç sezon önden takip ettiğini de belirtelim. Siz de anahtar parçaları herkesten önce keşfedip ilk giyenlerden olmak istiyorsanız, yapmanız gereken Warne’yi yakın markajınıza almak.

Instagramın moda ikonları

Julie Sarinana

Julie Sarinana sadece moda paylaşımları yapan bir stil ikonu değil; aynı zamanda gerçek bir gezgin. Bizim en sevdiğimiz özelliği ise bulunduğu farklı ve egzotik ortamlarla daima uyum içinde giyinmesi. Sarinana ile birlikte hem dünyayı gezebilir hem de stilinden kendiniz için önemli tüyolar kapabilirsiniz. Sürekli bronz olan tenini kıskanmamak da elde değil!

Haberin Devamı

Instagramın moda ikonları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!