İnce görünmek için nasıl giyinmeli?

Güncelleme Tarihi:

İnce görünmek için nasıl giyinmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:31

Herkes giydiği kıyafetler sayesinde daha ince ve fit görünmek ister. Bunun en temel yolu vücudunuzu tanımanız ve doğru kıyafetleri seçmeniz olacaktır. Yazımızı okuyarak ince görünmek için nasıl giyinmeniz gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

KİMİNE GÖRE DAR, KİMİNE GÖRE BOL...

İnce görünmek için nasıl giyinmeli

Farklı vücut tipleri arasında dikkat çeken ortak nokta bedenin bir bölümünün daha ince bir bölümün ise daha kalın olmasıdır. Eğer incecik bir bedene ya da atletik bir vücuda sahip değilseniz daha ince olan bölgenizi öne çıkararak dikkatleri o bölgeye odaklayın. Örneğin; bacaklarınız inceyse mini etekler ve elbiseler, dar, skinny jeanlere yer açın. Kalın olan üst bölgenizi kapatmak için yüksek belli alt giysileri, salaş üst kıyafetleri tercih edin. 

KOYU RENKLERİN GÜCÜ ADINA! 

İnce görünmek için nasıl giyinmeli


Siyah ve lacivert gibi koyu renklerin zayıf gösterdiğini sakın unutmayın. Bunun için gardırobunuzda koyu renkli bir jean, kumaş pantolon, kazak, elbise ve etek eklemeyi sakın ihmal etmeyin. Dilerseniz ilk adıma uyarak daha kalın olan bölgenizde daha koyu renk, ince olan bölgenizde de açık renk bir kıyafet kullanarak hoş bir kontrast yaratabilir, bunun yanı sıra incecik görünebilirsiniz.

DIŞ GİYİMDEN ÖNCE İÇ GİYİM

İnce görünmek için nasıl giyinmeli

İç çamaşırları her ne kadar yabana atılsa da hoş bir görünüm için büyük bir etki yaratabilir. Çok büyük ve kilolu görünmenizi sağlayan göğüslerinizi toparlayacak ve daha dik gösterecek destekli sütyenler, üst bedeninizin daha ince görünmesine yardımcı olur. Bel, kalça, karın bölgesini bir-iki beden incelten korseler, korse çoraplar ya da sütyenli korse büstiyerler, daha dik, kusursuz ve ince bir görünüm için oldukça etkilidir. Özellikle doğrum sonrası kilo verme aşamasında çok fazla işinize yaracak korseler, vücudunuzda değişmesini ve daha ince görünmesini istediğiniz bölgeleri bir anda daha ince gösterebilir.

ÇİZGİLERE VE DESENLERE DİKKAT! 

İnce görünmek için nasıl giyinmeli

Bilinen ve gerçekten de doğru bir klişe de yatay çizgilerin daha kilolu gösterdiğidir. Bu nedenle yatay çizgilere sahip bir elbise giyerek tüm bedeninizi olduğundan daha kilolu göstermek gibi bir risk almayın. Bol desenli ve figürlü kıyafetleri ise dikkat dağıtmak için kullanmak serbest!

HER ŞEYİN BAŞI İYİ HİSSETMEK

Tüm bu maddelerin yanı sıra dik bir duruş, kendinizi rahat ve güzel hissettiğiniz bir kıyafetin içerisinde olmanın ne denli önemli olduğunu sakın atlamayın. 

 

nasilkolay.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!