Hayat kurtarıcı parçalar

Güncelleme Tarihi:

Hayat kurtarıcı parçalar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 12:46

‘Yaz geliyor, yaşasın!’ nidaları atarken, bu derece kavurucu sıcaklardan bahsetmiyorduk! 'Aslında çok sıcak değil, hava bunaltmıyor nem var, nem' derken buluyoruz sürekli kendimizi. Bu sıcakları kolay bir şekilde atlatmanın ise tek bir çözümü var. Hemen açıklıyoruz…

Haberin Devamı

Şaka bir yana gerçekten soğuktan donarken özlediğimiz o sıcaklar artık geldi ve bizi biraz da olsa zorlamaya başladı. Ofis ortamlarında ya da sokaklarda hatta evde bile olsak, sıcakların etkisi küçümsenmeyecek kadar fazla ve bunaltıcı. Bu etkiden çıkmak da pek kolay olmuyor. Hatta bazen maalesef klimalar bile yeterli gelmiyor. Hal böyle olunca da yapılacak şeyler belli: Kurtarıcı parçalara yatırım yapmak!

Modacruz’da ikinci el fırsatları için hemen tıklayın!

O zaman nedir bu hayat kurtarıcı parçalar dediğinizi duyar gibiyiz… Sıcak havalarda kat kat giyinmek istemezsiniz değil mi? Bu yüzden mevsime uygun giyinmek şart! O halde kışlık gardıroplarınızı bir kenara kaldırmanın ve yazlık dolabınızı ise güncellemenin vakti geldi.

 

Haberin Devamı

İŞE ŞORT VE ETEKLERDEN BAŞLAYIN!

Hayat kurtarıcı parçalar

Yaz mevsiminin hayat kurtarıcı parçalarından biri de etek ve şortlardır. Farklı kumaş yapılarıyla her ortama ayak uydurabilen bu parçalarla, ister ofis ortamında şıklığınızı yakalayın, ister plajlarda isterseniz ev ortamında… Her koşulda sizi yarı yolda bırakmayacaklardır. Ofis ortamında üzerinize giyeceğiniz beyaz şık bir bluz, plajlarda ise bu parçaları etnik desenli bir kimono ile tamamlamayı unutmayın!

İkinci el şort fırsatları için tıklayın!

İkinci el etek fırsatları için tıklayın!

İkinci el kimono fırsatları için tıklayın!

 

CANKURTARAN ELBİSELER

Hayat kurtarıcı parçalar

Evet! Elbise sezonunu açmış bulunuyoruz. Dünyaca ünlü tasarımcıların da koleksiyonlarında daima hayat bulan elbiseler, yazın ise özellikle favorilerimiz arasında. İster maxi boylarda ve uçuş uçuş, isterseniz dizlerinize doğru daralan ve seksi yırtmacı ile göz alan ya da ofis ortamında da size büyük rahatlık sağlayacak olan desenli ve casual modeller… Bunlardan herhangi birini seçseniz de tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz. Festival stillerini seviyorsanız, başınıza takacağınız saç aksesuarları ile bu havayı rahatça yakalayabilirsiniz. Size gündüzden geceye geçmenize de yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

İkinci el elbise fırsatları için tıklayın!

İkinci el saç aksesuarları için tıklayın!

 

AYAKLARINIZ HAVA ALSIN

Hayat kurtarıcı parçalar

Sneaker’lara bu dönemde veda edebilirsiniz. Serin yaz akşamları için ideal olsalar da gündüz sokaklarda ayaklarınız mutlaka hava almalı. Sağlığınız bakımından da bunu önemsemelisiniz. Parmak arası şık bir sandalet ya da trend listelerinde üst sıralarda olan Birkenstock terlikler bu yaz stil kurtarıcı parçalarınız olacak.

İkinci el sandalet fırsatları için tıklayın!

İkinci el Birkenstock fırsatları için tıklayın!

 

Yazın kavurucu sıcaklarında stil sahibi görünmek için yazın hayat kurtaran parçaları ile gardırobunuzu güncellemeye hemen başlayın! 

 

Haberin Devamı

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!