Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız?

Güncelleme Tarihi:

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 16:54

Yaza şurada ne kaldı? Biliyoruz ki güneşli havaları görür görmez tatil planlarını yapmaya başladınız ve sahillerde nasıl da salınacağınızın hayallerini kurmaya başladınız. E bu hayalleri bir dizi alışveriş de takip edecek tabii ki… En önemli parçalardan biri de mayo ve bikini. Bu nedenle önce vücut tipinizi belirlemeli ve sonrasında da bu tipe göre bir mayo almalısınız.

Haberin Devamı

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız

Geniş omuzlu, atletik vücut tipi

Geniş omuz güzel bir şeydir. Doğru kullanmayı bilirseniz bir manken edasıyla sahilde dolaşabilir, tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu nedenle erkek gibi olduğunuzu düşünmeyi bırakıp atletik vücudunuzu gözler önüne serecek bikiniyi bulun. Atletik vücuda en iyi yüksek belli şort bikiniler ve üzerinde seksapelinizi destekleyecek süslü parçalar yakışır. Bu bikiniler vücut hatlarınızı yumuşatır ve sizi daha kadınsı gösterir.

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız

Haberin Devamı

Armut vücut tipi

Türk kadınları olarak çoğumuz bu vücut tipine sahibiz. Dar omuzlarımız ve bizi zengin gösteren geniş kalçalarımız var. Bu vücut tipine sahipseniz yapmanız gereken şey omuzlarınızın darlığını kapatmak için üst bikininizi renkli ve civcivli bir desende seçmek, alt bikininizi ise koyu renk ve düz bir parça ile dengeleyip dikkati kalçalarınızdan uzaklaştırmaktır. Düşük belli ipli bikiniler sizin için idealdir.

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız

Kum saati tipi

Eğer omuzlarınız ve kalçalarınız eşit oranda bir genişliğe sahipse dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak kum saati tipi bir vücudunuz var demektir. Güzel bir orantıya sahip vücudunuz olduğundan dünya üzerindeki bütün bikini ve mayoları korkmadan giyinebilirsiniz. Çok şanslısınız!

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız

Bacaklarınız kısa ya da uzunsa

Uzun bacak seksi bir şeydir. Ancak bedenin üst bölgesinin kısalığı sizi rahatsız edecek düzeydeyse, üst bikininizde gösterişli bir parça seçerek algıyı yukarıya odaklayabilirsiniz. Alt parça için ise şort bikini altlarını tercih edebilirsiniz. Tam tersi bir vücuda sahipseniz ve bacaklarınız üst bölgenize göre daha kısaysa ise yapmanız gereken hemen hemen aynıdır. Ancak kalçası yüksek kesimler bacak boyunuzu daha uzun gösterecektir. Sade bir alt seçip, renkli bir üst bikini tercih etmelisiniz.

Haberin Devamı

Hangi vücut şekline göre hangi mayoyu almalısınız

Göğüsleriniz çok büyük ya da çok küçükse

Büyük göğüsler güzel ve seksi bir görüntü verse de bikini alışverişi bu tip vücutlar için oldukça zordur. İnce ipli bikiniler yerine kalın askılı sade renkli üstler büyük göğüslerinizi daha derli toplu gösterir. Bu nedenle hem rahatınız hem de güzel bir görüntü için bu tarz üstleri tercih etmelisiniz. Eğer tam tersi küçük göğüsleriniz varsa ise üst bölgenizi daha geniş gösterecek fırfırlı, bol renkli üstleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca üzerinde hareketleri olan straplez bikiniler de göğüslerinizi olduğundan büyük gösterecektir.

BAKMADAN GEÇME!