Hangi şapkayla hangi saç kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

Hangi şapkayla hangi saç kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 16:45

Hangi şapkanın hangi saç modeliyle daha uyumlu olacağını biliyor musunuz? İşte en iyi saç ve şapka eşleşmeleri...

Haberin Devamı

* Şapkanız kabaran saç tepenizi gizleyecek ve kulak hizanızın altından itibaren dalga verdiğiniz saçlarınız mükemmel görünecek.

* Saçlarınızı tamamen şapkanızın altına toplayın ve şapkanızı bir pardösü gibi kullanın. Şapkanızı çıkardığınızda saçlarınız dalga dalga olacak. Bu taktik uzun ya da kısa fark etmeden bütün saç modelleri için işe yarar.

* Dalgalı saç modeli kullanmak isteyip, kabaran saçları yüzünden hevesi kursağında kalanlar için şapkayla birleşen dalgalar ideal.

Hangi şapkayla hangi saç kullanılır

* Kasketler özellikle katlı saç modelleriyle harika görünüyor. Rüzgarlı günlerde saçlarınızın dağılmaması için iyi bir tercih.

Haberin Devamı

* Küt, peruk modeli saçlarınız varsa şapkanızın altından bir tutam görünmesine izin verin. Bu şekilde stil sahibi bir görünüm elde edeceksiniz.

* Spor ve rahat bir kombin yaratmak istediğinizde kepler de aklınızda bulunsun. Peki perçemler şapkamızın altından çıkacak mı yok onları şapkanın kenarlarına mı saklayacağız? Her ikisi de mümkün ama biz saçların görünmesinden yanayız. Eğer perçeminiz yoksa şapkanızı saç dipleriniz gözükene kadar geriye doğru çekin.

* Cara Delevingne'in pek sevdiği yün bereler tüm saç modelleriyle mükemmel uyum içerisinde... Saçlarınız dümdüz fönlü yada hacimlide olsa fark etmez, yün bere saçlarınızın hava almasını sağlayacak ve saçlarınız bozulmayacak.

Hangi şapkayla hangi saç kullanılır


* Karlie Kloss’un ki gibi kare saç kesimleriyle bereler muhteşem bir ikili. Uğraşılmış muntazam bir görüntü için saçlarınızı berenizin sadece bir tarafından dışarı çıkartın.

* Kahkülünüz yoksa ya da romantik bir görünüm yerine sert ve asi bir imaj yaratmak istiyorsanız, berenizi saç diplerinizin hizasına kadar geri çekin.

* Düzenli saçlarınız ve alnınıza yapışık duran berenizle çok modern görüneceksiniz. Gözlerinize eyeliner çekmeyi unutmayın!

Haberin Devamı

Hangi şapkayla hangi saç kullanılır


* Gösterişli kürklü şapkalar en çok uzun saçlara yakışıyor. Dümdüz bir fönle ya da iri dalgalarla kullanabilirsiniz.

* Bu kürklü şapkalar insana kendini bir rus prensesi gibi hissettiriyor. Tüylü şapkanızı takın ve dondurucu soğuklarda sokağa mutlu çıkın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!