Hamileler için bahara özel stil rehberi

Güncelleme Tarihi:

Hamileler için bahara özel stil rehberi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 09:07

Artık hamileler de en özel tasarımlarla şık ve bakımlı olabiliyor. İşte hamileler için bahara özel stil rehberi...

Haberin Devamı

İlkbaharda moda ve giyim dünyası hareketlenirken hamileler de en özel tasarımlarla şık ve bakımlı olabilir. Anne olmaya aday kadınlar da artık stil sahibi bir görünüme önem veriyor ve kıyafet seçimlerinde cazibeli modelleri tercih etmeye çalışıyor. Tasarımcıların da bu işe el atması ile birlikte hamilelere özel hazırlanan koleksiyonlar da çeşitlenmeye başladı. İşte hamilelere özel stil rehberi:

1. Hareketli gömlekler

Hamile giyiminde öne çıkan trendler arasında volanlı ve hareketli detaylara sahip gömlekler geliyor. İnce pamuklu ve keten gömlekler bu sene hamile kadınların şık görünmesini sağlayan modellerden biri. Fırfır detayları ve işlemelerin süslediği uzun gömlek modelleri hamile kadınların karın bölgesini kamufle etmek için de hoş bir seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

2. Spor taytlar

Spor taytları ile hamileler de sağlıklı ve fit bir yaşamı benimseyebilir. Bel bölgesi lastikle rahatlatılmış olan bu taytlar hamilelerin spor şıklığı yakalamalarına ve hamilelere özel pilates ve yoga egzersizlerine yönelmeleri için de ideal. Düz ve koyu renkli spor taytları hamileleri ince ve derli toplu göstermek için de iyi bir seçenek.

Hamileler için bahara özel stil rehberi

3. Etnik desenli diz altı elbiseler

Diz altında biten elbiseler akşam yemekleri veya şık ortamlar için hamilelerin kurtarıcı parçaları arasında. Alçak topuklu ayakkabılarla birlikte giyilen etnik desenli diz altı elbiseler hamile kadınların çekici görünmesini sağlıyor. Diz altı elbiseleri yaz aylarında düz sandalet modelleri ile kombinleyerek günlük hayatınızda da bu elbise modellerini kullanabilirsiniz.

4. Asimetrik kesimli elbiseler

Son yılların modası asimetrik ve bol kesimli elbise modelleri hamileler için biçilmiş kaftan. Karın bölgesini rahat ettirmesinin yanında karnı güzel bir şekilde kamufle etmesi de bol kesimli elbiseleri hamile stilinde öne çıkarıyor. Asimetrik kesimli elbiseleri rahat ayakkabı modelleri ile birlikte daha modern ve çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hamileler için bahara özel stil rehberi

5. Uzun kolsuz ceketler

Uzun kolsuz ceketler sofistike bir görünümün anahtar parçaları arasında. Bahar aylarında hem rahat kombinlenmeleri hem de hamile giyiminde iyi bir seçenek oluşturmaları ile uzun kolsuz ceketler, bol kesimli pantolonların ve diz altı eteklerin vazgeçilmez kombin parçaları arasına girmeyi başarıyor.

BAKMADAN GEÇME!